A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 31.03.2021 10:20
Кількість переглядів: 1427

Фото без опису

25 березня під головуванням міського голови Олега Коцовського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, в якому взяли участь 24 члени виконкому.   Під час засідання розглянуто важливі питання та прийнято відповідні рішення. Зокрема, внесено зміни до показників міського бюджету на 2021 рік, а саме: зарахували до бюджету субвенцію з державного бюджету в сумі 60 тисяч і на цю ж суму збільшили видаткову частину  бюджету та внесли зміни до помісячного розпису дохідної частини.

Виділено по 30 тисяч гривень релігійним громадам сіл Калинівка і Юшківці на придбання будівельних матеріалів на ремонт храмів відповідно до програми «Духовність рятує світ».

Прийнято рішення про участь у обласному конкурсі проектів регіонального розвитку Львівщини у 2021 році. Планується  подавати проекти по проведенню   капітального ремонту покрівлі корпусу №1 (старий терапевтичний корпус) КНП «Ходорівська міська лікарня» та по будівництві зовнішнього водопроводу села Молодинче. Вибрано об’єкти, на які виготовлена кошторисна документація, яка не потребує перерахунку і додаткових затрат на проведення експертизи. Вартість проектів від 1,5 до 5 мільйонів гривень. Співфінансування з міського бюджету становить 50%.

Розглянуто ряд  питань служби у справах дітей стосовно  надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки, власником якої є малолітня дитина, про надання дозволу на укладення договору дарування; затвердили висновок комісії про доцільність позбавлення батьківських прав та висновок про визначення місця проживання дитини;  призначили опікуна над малолітньою дитиною, позбавленої батьківського піклування та її майном, внесли зміни до персонального складу комісії з питань захисту прав дітей, включивши до її складу директора КНП «Ходорівська міська лікарня» Назара Баторика та лікаря загальної практики – сімейного лікаря Володимира Оленяка.

Виділено кошти в сумі 140 тисяч гривень на придбання житла Н.Шальвірі, яка народила та виховує трійню  та 3 тисячі гривень матеріальної допомоги з нагоди 100-річного ювілею жительці Ходорова О.Гриник.

Погоджено структуру і штатну чисельність працівників КНП «Ходорівська міська лікарня». Як зазначив директор закладу Назар Баторик, в лікарні необхідно здійснити оптимізацію (скорочення) штату, оскільки фінансування проводиться за фактично надані послуги згідно пакетів договору з Національною службою здоров’я України, посади які не входили у 2020 році  – до 31.03.2021  році  та не ввійшли до жодного з пакетів медичних послуг договору з НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій  з 01.04.2021 року, є економічно не вигідними для підприємства, пропозиція вивести зі структури та штатного розпису КНП «Ходорівська міська лікарня»  стоматологічний ортопедичний кабінет і зубопротезну лабораторію у зв’язку з не виконанням встановлених планових фінансових завдань по зубопротезному обслуговуванню пацієнтів. Кожному працівнику працездатного віку буде запропоновано альтернативну вакантну посаду в КНП «Ходорівська міська лікарня». На даний час  штат закладу охорони здоров’я складає 276,5 штатних одиниць.  Міський голова додатково проінформував  членів виконкому про те, що якщо лікарня залишиться в такому штаті, як є зараз, треба буде дофінансовувати лише на заробітню плату працівникам додатково 3 мільйони гривень до кінця року.

Зараховано на квартирний облік в список на позачергове надання житла дитину із числа дітей сиріт, жителя міста Ходорова 1999 р.н.  та учасника бойових дій. Зняли з квартирного обліку двох осіб у зв’язку зі смертю.

Створено постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами та затверджено Положення про її діяльність. До складу комісії увійшли голова – А.Батирняк (заступник міського голови), заступник – Г.Кравчук (директор КП «ХУКГ»), секретар – Г.Мосій (спеціаліст міської ради), члени – Ю.Добуш, І.Партика, О.Сорока (спеціалісти міської ради) і староста відповідної території. Комісія виявлятиме безхазяйні відходи, визначатиме власника  і прийматиме рішення стосовно притягнення його до відповідальності.

Прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ходорівської міської територіальної громади.  Оскільки, в попередні роки під час проведення конкурсу був лише один учасник, тому згідно вимог законодавства з ним укладали договір тільки на один рік.

Вирішено  провести  місячник  довкілля з 25 березня по 24 квітня та підготувати території для літнього відпочинку населення. Зобов’язано власників будинків та підприємців привести до належного санітарного стану прибудинкові території.  17 квітня заплановано провести весняну толоку.

Надано дозволи на виготовлення проектно-кошторисних документацій:

  • влаштування та капітальний ремонт вуличного освітлення в селі Буковина  на вул..Ходорівській, Лесі Українки, Нова, Миру, Зелена, Шептицького, Січових Стрільців;
  •  влаштування вуличного світла в селі Голешів на вулицях Шевченка, Ів.Франка, Пушкіна, Лесі Українки, Вишнева, Зелена;
  • влаштування вуличного освітлення в селі Лапшин на вулиці Миру.

Дано дозвіл на:

  • коригування кошторисної документації «Капітальний ремонт вулиці Героїв Євромайдану»;
  • виготовлення ПКД капітальний ремонт дороги по вулиці Шкільна села Вибранівка;
  • виготовлення ПКД поточний ремонт прибудинкової території адміністративного будинку (амбулаторії) в селі с.Бринці-Церковні.

Затверджено проектно-кошторисні документації:

  • капітальний ремонт покрівлі (корпус №1) КНП «Ходорівська міська лікарня»;
  • капітальний ремонт покрівлі (корпус №2) КНП «Ходорівська міська лікарня»;
  • будівництво мережі зовнішнього водопостачання села Молодинче.

Дано дозвіл на зрізку зелених насаджень згідно актів обстежень та прийнято рішення про збереження первоцвіту. Зокрема, заборонили продаж на території громади підсніжника білосніжного, шафрану, рябчика, цибулі ведмежої (черемші).

Присвоєно адреси на житлові будинки згідно поданих заяв жителів громади та надано матеріальні одноразові допомоги 49 особам на суму 65,4 тисячі гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь