A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ІІІ сесія.  Конструктивна робота чи політичні амбіції?

Дата: 12.03.2021 17:03
Кількість переглядів: 2062

Фото без опису

Вчора, 11березня, відбулося перше пленарне засідання ІІІ сесії УІІІ скликання Ходорівської міської ради.  У роботі сесії прийняли участь  голова Стрийської РДА Янко Богдан Ярославович, народний депутат України Андрій Богданович Кіт, 25 депутатів, керівники відділів, комунальних підприємств, жителі громади.

Новопризначений голова районної держадміністрації розповів присутнім свої наміри і плани роботи, а народний депутат озвучив відповідь на депутатське звернення, вислухав питання депутатів ради і дав на них відповіді .

Сесією розглянуто 30 перших питань порядку денного, згідно яких прийнято більше ста рішень. Зокрема бюджетні, питання освіти та культури, питання, що стосуються роботи ради, питання господарського комплексу, комунальної власності, регуляторної політики. Також розглянули деякі питання що стосуються земельних відносин.

Нажаль, депутати від політичних партій Українська Галицька Партія, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», знехтувавши інтересами своїх виборців, які подавали на розгляд сесії понад 200 заяв земельного характеру і очікували на рішення депутатів міської ради, достроково покинули залу засідання. Оскільки, у сесійній залі залишилось  13 депутатів із 26,відповідно до чинного законодавства,  сесія вимушена була перервати свою роботу, яка  буде продовжена на другому пленарному засіданні. Приносимо вибачення усім громадянам за затримку в отриманні рішення, яка виникла не з вини працівників апарату міської ради.  Просимо віднестись з розумінням до ситуації, що склалася.

В черговий раз закликаємо депутатів  до відповідального виконання своїх обов’язків і повноважень, а також не провокувати штучних політичних протистоянь, а приступити до роботи, дотримуватись регламенту ради, розпочати співпрацю на благо громади.

Про скликання другого пленарного засідання буде повідомлено додатково.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь