A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівська громада продовжує працювати над забезпеченням житлом учасників бойових дій на сході України. Сьогодні освятили житло для родини Володимира Кудлика

Дата: 22.01.2021 16:41
Кількість переглядів: 1472

 22 січня відбулося освячення нещодавно придбаного житла, у якому вже оселилась родина учасника бойових дій у зоні АТО Володимира Кудлика. Це вже четверте житло, яке придбали учасникам АТО Ходорівщини на умовах співфінансування. Кошти на придбання житла були закладені в бюджеті Ходорівської міської ради на 2020 рік.

Двоповерховий будинок з власним подвір’ям – те, що треба для великої сім'ї Володимира Кудлика, адже він разом із дружиною Вірою виховують троє дітей – двох синів Михайлика і Володю та донечку Надійку. В будинку сім кімнат, є велике подвір’я і літня кухня. Оскільки тут довго ніхто не проживав, тому є деякі проблеми з обігрівом будинку, але це нікого не лякає. Новий господар вже планує заміну опалення і невеликий ремонт. Сім'я радіє, що отримала такий цінний подарунок напередодні Нового року.

Чин освячення здійснив отець Микола Прунак, який побажав родині у новій оселі жити в мирі, любові та злагоді, щоб у них була можливість вдосконалювати помешкання, а на столі щоб завжди був хліб і ніколи нічого не бракувало.

 Секретар ради Марія Гавінська, передаючи вітання від міського голови Олега Коцовського, подарувала образ із зображенням Святої родини, подякувала Володимиру за проявлену мужність і патріотизм та запевнила, що міська влада завжди намагатиметься чим може допомагати його родині.

Володимиру Кудлику на придбання житла виділили 1 мільйон 333 тисячі гривень, з яких 200 тисяч – кошти Ходорівської міської ради. Придбання житла забезпечують відповідно до постанови Кабміну коштом державної субвенції – у разі, якщо родина потребує покращення житлових умов. Після того, як кошти надійдуть на рахунок управління соціального захисту населення райдержадміністрації, купують житло, яке родина самостійно обирає, надавши договір купівлі-продажу.

Крім коштів на придбання житла Ходорівська міська рада виділила Володимиру Кудлику додатково 30 тисяч гривень на оформлення правовстановлюючих документів на будинок, адже це потрібно  було обов’язково зробити до завершення минулого року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь