Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

УВАГА ! Організовується навчання щодо безпечного поводження з пестицидами і агрохімікатами

Дата: 13.01.2021 15:54
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

 Урожай сільськогосподарських культур, крім використання районованих сортів та впровадження передової агротехніки, значною мірою залежить від того, наскільки вони забезпечені поживними речовинами та правильного захисту від шкідників хвороб і бур”янів протягом вегетаційного періоду. Ефективність застосування засобів захисту рослин залежить від рівня кваліфікації спеціалістів, їх знання по застосуванню сучасних засобів захисту рослин.

  На виконання Законів України “Про захист рослин”ст.16,17 і “Про пестициди і агрохімікати” ст.11,”Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)”,Постанови КМУ №211 від 13.03.2020 року “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19,спричиненої короновірусом SARS-CoV-2”,Постанови КМУ №746 від 18.09.1995р.”Про затвердження Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи,пов”язаної з транспортуванням,зберіганням,застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами”, Наказу Держпродспоживслужби України №231 від 17.03.2020р.”Про організацію заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19 в територіальних органах Держпродспоживслужби,державних установах та підприємствах,що належать до сфери її управління”, листа Держпролспоживслужби України №13.1.3-4/1/2636 від 30.04.2020 р. проведення навчання працівників щодо безпечного поводження з пестицидами і агрохімікатами буде проводитись дистанційно шляхом надання інформаційних матеріалів (лекцій) та тестових завдань на електронні ресурси заявника (e-mail). Посвідчення і допуски будуть оформлятись після отримання заповнених тестових завдань пройдених по тематиці навчання та копій медичних оглядів працівників.

 За  додатковою інформацією звертатись у відділ прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області за адресою: м.Жидачів, вул.Залізнична,7А ,

 Контактний телефон 0972691518. головний спеціаліст  відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків Управління фітосанітарної безпеки  ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області  Околовська Г.Ф.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень