A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЗВІТ про роботу старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції Жидачівського відділення поліції Стрийського відділу поліції ГУНП у Львівській області майора поліції Краївського Ігоря Петровича

Дата: 14.12.2020 15:16
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису

 Загалом на території Вибранівського старостинського округу протягом звітного періоду , а саме липень – грудень, зареєстровано 5 кримінальних правопорушень, з них розкрито - 2.

 Протягом цього ж часу на території Вибранівського старостинського округу ним задокументовано 66 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 12 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 8 постанов про адміністративні правопорушення, за  вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 2 протоколи, за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1 КУпАП) 6 протоколів та інші.

 За порушення карантинних заходів старшим офіцером поліції СППП Краївським І.П. було задокументовано 12 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

 Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Вибранівського старостинського округу щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь