A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Дулібський сільський клуб урочисто відкрився після оновлення фасаду: вартість ремонтних робіт складає майже 500 тисяч гривень

Дата: 16.10.2020 10:30
Кількість переглядів: 1422

Фото без опису

 Чин освячення провів місцевий парох отець Михайло Чмир. З нагоди відкриття директор Народного дому Г.Орлик підготувала різноманітну концертну програму за участі як маленьких, так і дорослих мешканців села Дуліби. Артисти веселили піснями, хореографічними композиціями та гумористичною сценкою «Як жінки стояли за віру».

 Заступник міського голови О.Мельник підмітила, що децентралізація гарно позначилась на селі Дуліби та побажала, щоб село розвивалось і в майбутньому тут освячували нові здобутки, адже міська влада має ще вдосталь планів, які треба реалізовувати.

 «Нехай оновлений народний дім, як центр дозвілля, приносить тільки радість, щоб якнайбільше людей могли проводити там свій вільний час, - побажав заступник міського голови Я.Костур. - Хоч скептики кажуть закривати заклади освіти і культури по селах, ми не зробили жодного кроку в сторону закриття ні народного дому, ні оптимізації шкіл. Навпаки, йдемо в села, щоб культура і освіта процвітала».

 Керівник відділу культури Х.Добуш подякувала колективу Народного дому за цікаві заходи, які вони часто організовують для односельчан і побажала, щоб колектив Народного добу якнайшвидше здобув звання «народний», адже з часу заснування відділу почесні звання отримали колективи з  сіл Грусятичі та Новосільці.

 Староста Отиневицького округу Степан Грицило висловив вдячність  односельчанам, бізнесменам, міському голові, які сприяли у відновленні будівлі, що стала тепер окрасою села та дала можливість жителям мати осередок культури, у якому відновлюються народні традиції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь