A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Прийміть дитину у родину!

Дата: 15.10.2020 15:01
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

 Діти мають виховуватись в сім’ї! Нажаль,сьогодні маємо страшну статистику дітей-сиріт та дітей ,позбавлених батьківського піклування,які чекають на люблячу родину проживаючи в інтернатному закладі!

 Сотні скалічених дитячих доль! Сотні зранених дитячих душ!

 Служба у справах дітей Ходорівськоі міської ради звертається до всіх,кому не байдуже життя дитини,якій не пощастило зростати в рідній родині.

 Сім’я є джерелом і основною ланкою передачі дитині соціально-історичного досвіду, життєвих цінностей та моральних норм, які згодом становитимуть її сутність як особистості. Однак, якщо не існує можливості для дитини жити з рідними батьками, альтернатива – прийомна сім’я, до якої можна влаштувати до 4-х дітей, або дитячий будинок сімейного типу, де можуть проживати від 5-ти до 10-ти дітей, включаючи рідних дітей батьків-вихователів. Прийомні діти  виховуються  у  прийомній  сім'ї до досягнення 18-річного   віку.   

Відповідно до Положень про прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу прийомними батьками/ батьками-вихователями можуть бути особи працездатного віку, як пари, які перебувають у шлюбі, так і одинокі особи, які отримали згоду всіх повнолітніх членів сім’ї на влаштування прийомної дитини в сім’ю. Прийомні батьки/батьки-вихователі влаштовують дитину на власну житлову площу, оскільки пільг щодо поліпшення житлових умов при оформленні прийомної сім’ї/дитячого будинку сімейного типу законодавством не передбачено.

 З боку держави на утримання кожної прийомної дитини/дитини-вихованця виплачується щомісячна    державна    соціальна    допомога, яка становить два прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку, одному з прийомних батьків або батьків-вихователів - державна зарплата.

 Період функціонування прийомної сім’ї зараховується до їх загального і безперервного трудового стажу.

 Створіть родинний затишок для обездолених дітей,які чекають на маму і тата,подаруйте щастя такій дитині,нехай їхні оченята сяють від радості,а не плачуть від болю та розпачу!!!

 Діти чекають на вас!!!

 За детальнішою інформацією з питань створення прийомної звертайтеся до Служби у справах дітей Ходорівськоі міської ради,що знаходиться за адресою: вул.Грушевського,38,м.Ходорів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь