A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Х засідання виконавчого комітету

Дата: 01.10.2020 22:20
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

29 вересня під головуванням в.о. міського голови М.Гавінської відбулося 10 засідання виконавчого комітету, у якому взяли участь 19 членів виконкому, керівники відділів і комунальних підприємств Ходорівської міської ради.

На розгляд було винесено одинадцять  питань порядку денного. Члени виконкому внесли зміни до показників міського бюджету на 2020 рік ( зміни до річного та помісячного розпису дохідної частини бюджету  з врахуванням освітньої субвенції із державного бюджету через збільшення мінімальної заробітної плати,  зміни до дохідної і видаткової частини бюджету в межах визначених кошторисних призначень, зокрема перерозподілили видатки за кодами економічної класифікації, що отримані внаслідок економії видатків на оплату праці працівників міської ради, які перебували у відпустках за власний рахунок,  видатків на благоустрій та інших видатків на загальну суму  понад 2 млн.грн. Ці кошти  спрямували на закінчення капітального ремонту хірургічного відділення КНП «Ходорівська міська лікарня» – 900 тисяч гривень, оплату праці медпрацівників – 200 тисяч гривень, фінансову підтримка КП «Ходорівводоканал» - 50 тисяч гривень, програму «Духовність рятує світ» - 50 тисяч гривень, на придбання дров для опалення приміщень старостатів – 20 тисяч гривен, поточний ремонт доріг – 489 тис. грн.., капітальний ремонт доріг – 560 тис. грн..

Затверджено  положення про платні медичні  послуги та погоджено перелік та тарифи на послуги, що надаються КНП «Ходорівська міська лікарня». Також було наголошено, що оплачуватимуться послуги не ті, які входять в пакет безкоштовних послуг, а додаткові, щоб офіційно узаконити плату за їх надання.

Прийнято рішення про позачергове зарахування дітей пільгових категорій, дітей з особливими потребами  та дітей  учасників АТО  до закладів дошкільної освіти «Вишеньки» і «Ромашка».

Дано дозвіл на зрізку двох ялин по вулиці Чорновола і п’яти дерев, які ростуть біля Народного дому в селі Дев'ятники. Затверджено проектно-кошторисні документації на поточний ремонт прибудинкової території по вулиці 16 липня 1Б в місті Ходорові, поточний  ремонт заїзду на провулку Львівському, капітальний ремонт дороги по вулиці С.Калинця. Дано дозвіл на виготовлення кошторисної документації щодо капітального ремонту внутрішніх мереж будівні комунального дошкільного навчального закладу в с.Бортники.

Знято з квартирного обліку двох осіб (учасників АТО) у зв’язку із придбанням для них житла. Присвоїли адреси на житлові приміщення в селах Ліщин і Вибранівка.

Надали матеріальні допомоги громадянам згідно поданих заяв та виділили 14 тисяч допомоги учасникам товариства сліпих до Дня «Білої тростини».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь