A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Результати першості Ходорівської спортивної школи  з шахів

Дата: 01.10.2020 22:09
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

У відкритті першості Ходорівської ДЮСШ серед юнаків 2003-2013р.н. розігрувалось 21 призове місце. Переможцями різновікових турнірів стали: Б.Терлак, В.Закорчемний, А.Труш, А.Стриганин, Д.Герман, Вл.Сомик. Другі місця здобули: Вл.Терлак, Ст.Данич, М.Тарнавський,  Р.Дрогомирецький, Св.Урваєв, М.Деркач, а треті: І.Шмотолоха, Б.Гулей, С.Гринів, Д.Сливка, З.Грицків, А.Чвак, О.Микитин,  А.Морозов.Фото без опису

Змагання пройшли без сюрпризів, хіба що в одному з турнірів два чемпіони області попередніх років Д.Герман та М.Деркач ніяк не змогли за першим разом вияснити, хто з них зараз сильніше грає. Додатковий матч виграв Денис.

Досить різко фінішував  В.Закорчемний . Він здобув перемогу вже в четвертому турнірі підряд. Ще чотири турніри поспіль вигравав тільки Вл.Терлак, і то разом з кубковими змаганнями. В молодших групах чотири рази виграв А.Стриганин але в п’яти турнірах. Серед дівчат найкраще грала чемпіонка області 2015 року М.Савків.

За підсумками он-лайн марафону, який тривав 7 місяців (з березня) у семи змаганнях учні боролись за перемогу у 43 окремих турнірах. 22 учасникам усміхалась доля вигравати хоча б один з них, сімом з них по два рази. Крім ходорівчан переможцями турнірів ставали учні з Отиневич, Вовчатич, Залісок, Садок, Городища, Жидачева, Ужгорода. Хоча крім учнів з Ужгорода і Городища усі інші починали свою шахову кар’єру в Ходорівській ДЮСШ або у ДНЗ «Вишеньки».

За підсумками усіх турнірів найкращий результат у братів Богдана та Владислава Терлаків (сума місць 9). У цей дует міг включитись і дворазовий чемпіон області, який навчався в першій школі і достойно захищав честь ДЮСШ  та міста на обласних змаганнях Р.Ілюк, але він в останніх змаганнях участі не брав. Вважаю, що цих півроку для юних шахістів ОТГ не пройшли даром. Учні отримали багато позитиву і користі, засвоїли основи боротьби в он-лайн турнірах та набрались нових знань, хоча, напевно, і трохи засумували  за звичайними турнірами.    

Тренер Олег Гулей  вдячний С.Мартиняк, І.Дрогомирецькій, М.Грицків, учню Б.Терлаку за практичну допомогу у проведенні турнірів.

Всі змагання проходили за сприяння та підтримки приватного підприємця І.Богачевського, який часто допомагає у проведенні дитячих змагань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь