A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В Ходорові  професійне свято  бібліотекарі відзначали разом із читачами

Дата: 01.10.2020 22:04
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

У Всеукраїнський день бібліотек в КЗ «Ходорівська міська публічна бібліотека» відбулась святкова зустріч, на якій були присутні найактивніші читачі та друзі закладу.

Бібліотекарі відзначили користувачів, чиї читацькі абонементи знають напам’ять, адже вони є їхніми частими гостями вже багато років. Гості свята поділились своїми спогадами, улюбленими книгами, авторами, думками стосовно майбутнього бібліотек.Фото без опису

Слова вітань з нагоди Дня бібліотек лунали від секретаря ради М.Гавінської та керівника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Х.Добуш.

Фото без описуФото без опису

Марія Дмитрівна відмітила командний дух працівників закладу і подякувала за співпрацю і за те, що що не чекають змін, а самі їх роблять. Вона також додала, що міська влада завжди старається знайти кошти на фінансування закладів культури, адже ця сфера повністю  фінансується з міського бюджету і в 2019 році загальна сума видатків на галузь культури (разом з капітальними видатками на покращення матеріально-технічної бази) становить  14 мільйонів гривень .

Христина Добуш сказала, що радіє, адже в бібліотеці зібрався колектив, з яким легко працювати і які завжди активно відгукуються на усі пропозиції щодо організаії різних заходів.  «Тішусь, що змінилась атмосфера, оновився зовнішній вигляд і книжкові фонди, активізувалась робота бібліотеки, її стало видно і за межами закладу», - підсумувала вона.

Фото без описуФото без описуФото без описуЛунали щирі вітальні слова, я як завжди, креативно організоване свято запам’ятається надовго, особливо вручення грамот в номінаціях з оригінальними назвами , скринька відгуків і побажань, відповіді всіх учасників на цікаві і неочікувані питання.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь