A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Святкування Дня медичного працівника

Дата: 19.06.2017 16:49
Кількість переглядів: 933

Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.   

15 червня 2017 року у приміщенні Палацу культури міста Ходорів відбувся урочистий захід з нагоди відзначення професійного свята ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА. До всіх присутніх в залі із словами привітань звернулися: заступник голови Ходорівської міської ради з гуманітарних питань Ольга Мельник, головний лікар КЗ «Ходорівська міська лікарня» Ходорівської міської ради Львівської області Віра Жигало та заступник головного лікаря з медичної частини Надія Гісь.

   «Шановні колеги, працівники закладу охорони здоров’я Ходорівської міської лікарні. В цьому році ми перші з Вами відчули нелегкі випробування реформ медичної галузі, разом пройшли складний шлях реорганізації. Я впевнена, що успіх нам забезпечений, щиро вірю в те, що обов'язково прийде пора, коли все буде по-нашому, коли Доля скаже: «Вам достатньо випробувань і настане мир у Вашому серці.» Ми будемо продовжувати ще з більшим ентузіазмом займатися найблагороднішою справою у світі – фахово лікувати людей. Адже праця у галузі медицини належить до найбільш складних, відповідальних і почесних видів діяльності. Вона характеризується значним інтелектуальним навантаженням, а в окремих випадках потребує великих фізичних зусиль, концентрації уваги, відповідальності і високої працездатності в екстремальних умовах.

   Наша професія особлива – ніхто не бачить твого болю, ніхто не бачить твоїх сліз, але всі помічають твої помилки.

   «Світячи іншим – згораю сам» – гласить середньовічний символ медичної діяльності. Слово «медицина» (в перекладі із древнього санскриту) означає «велика мудрість». Мудрість лікаря, медичної сестри, фельдшера, акушерки полягає в першу чергу в тому, щоб попередити захворювання, навчити пацієнта здоровому способу життя, допомогти позбутися шкідливих звичок, навчити раціонально харчуватися, постійно проявляти милосердя до пацієнта, тому що милосердна людина – найближча до Бога. Також нам слід пам’ятати, що найбільший скарб в медицині – це колегіальність. В медичному середовищі звернення колеги – символізує професійність, дружбу і відповідальність один перед одним та перед людьми. Тому, шановні колеги, бережімо і шануймо один одного.

   Сотні тривожних ночей біля ліжка хворого, десятки кілометрів сходжених доріг на виклики і тисячі життів, за які ми були, є і будемо відповідальними.

    Ми горді за наших медиків, які самовіддано, ризикуючи своїм життям, рятували життя захисникам нашої Вітчизни в зоні АТО – це Степан Осадчук, Олесь Довбуш, Ростислав Кужда, Тарас Данилів, Назар Ільків – честь і хвала їм за це.

   Щиро вдячна Вам за високу свідомість у праці для пацієнтів. Від усієї душі вітаю Вас всіх медиків нашої установи із професійним святом. Бажаю міцного здоров’я Вам і Вашим родинам, миру, тепла і злагоди, чистого сумління, терпіння та адекватної оцінки державою та суспільством нашої праці, такої потрібної людям і благословенної Богом» – звернулась до присутніх колег-медиків головний лікар Віра Жигало.

   Урочистим концертом, організованим відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради, працівників галузі медицини привітали: вихованці театрального відділу Ходорівської дитячої школи мистецтв Лук’янчук Андрій та Стеців Дмитро (кер. Віра Гураль); підготовча, молодша та середня групи народного аматорського дівочого вокального ансамблю «Ромашка» Палацу культури міста Ходорів (кер. Уляна Абрамів) та керівник відділу культури Христина Вівчар. Із музичним подарунком завітав гурт «Забава» села Садки.

 

Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.Фото Відділ культури Ходорівської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь