A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Макет нашої громади

Дата: 19.06.2017 16:44
Кількість переглядів: 912

Сьогодні сучасна школа повинна дати учням не тільки певні знання, уміння та навички, але й виховати  особистість, яка після закінчення школи успішно займе своє місце в житті. Саме в школі учням необхідно дати  ті знання, що надалі дозволять їм орієнтуватися в житті і робити правильний вибір, тому що вже в шкільному віці формується громадський світогляд дитини.

    Проект «Демократія в  школі – демократія в громаді», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії», сприяє формуванню у школярів суспільно – громадських компетентностей, допомагає усвідомити дитині її місце у суспільстві.  Проект має на меті адаптацію польського досвіду підтримки сільських шкіл у сфері розвитку суспільно-громадянських компетентностей учнів та використання його в українських школах в об’єднаних територіальних громадах.

   Учні  4 – 6 класів ЗОШ І – ІІ ст. №14 с. Вовчатичі успішно реалізували проект «Макет нашої громади». Під час роботи над проектом школярі дізналися про історію свого села, зібрали  інформацію, потрібну для конструювання  макету населеного пункту   та сконструювали макет. У роботі брали участь не лише учні 4 – 6 класів, але й учні інших класі, учителі, директор школи Н. М. Добуш , працівники школи, батьки. Крім того, діти мали змогу зустрітися з  отцем Миколою Прунаком, депутатом міської ради п. О. Макарик, фельдшером п. О. Матулкою, бібліотекарем п. Н. Герман, підприємцем п. Ю. Перуном. На представленні макету була присутня керівник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради п. Наталія Калинець, яка подякувала дітям за роботу та побажала подальших успіхів у роботі та навчанні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь