A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

«Аутсорсинг для місцевого економічного розвитку»

Дата: 02.03.2017 16:39
Кількість переглядів: 1389

Фото без опису

27-28 лютого 2017 року в Києві за сприянням Асоціації міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) проводила Національну конференцію з питань місцевого економічного розвитку.

Фото без описуУ заході взяли участь близько 200 представників інституцій діяльність яких спрямована на розвиток територіальних громад – громадських організацій, комунальних установ, інших, представники ЗМІ. Також на конференції були представлені міжнародні донорські організації, які реалізують проекти у сфері розвитку громад.

Під час Конференції було презентовано Секторальні стратегії, розроблені АМУ, та шляхи залучення громадських організацій до управлінських рішень, їх практичного втілення на місцях. Аналітик з питань місцевого економічного розвитку АМУ Ігор Пітцик зазначив, що першочергове завдання громад - стретегічно визначити з чого слід починати. "Має бути інституційна спроможність розробляти, реалізовувати проекти. Найкраща стратегія - формування сильного громадського сектору, створення громадських організацій",- сказав Ігор Пітцик.

На трьох паралельних засіданнях тематичних секцій учасники та представники міжнародних проектів обговорили питання взаємодії з малим та середнім бізнесом, підходи до вибору інструментів місцевого економічного розвитку, створення розвиткових інституцій у громаді.

Представники громадських організацій презентували те, як вони працюють у громадах, які проекти впроваджують, який є ефект.

В рамках Конференції відбувся ярмарок міжнародних проектів «Можливості  для розвитку територіальних громад». Зокрема, представники проектів USAID ПУЛЬС, «Громадяни в дії», ДОБРЕ, "Зміцнення місцевої фінансової ініціативи-ІІ", Канадського фонду місцевих ініціатив та Міжнародного республіканського інституту розповіли про співпрацю з об'єднаними територіальними громадами, органами місцевого самоврядування, неурядовими та громадськими організаціями, озвучили умови фінансування проектів розвитку та ознайомили учасників з правилами подання заявок на конкурси.

Участь в конференції взяв заступник голови  Ходорівської міської ради Ярослав Костур.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь