Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Засідання депутатської комісії з питань роботи ради, законності інформаційної політики та боротьби з корупцією.

Дата: 05.07.2017 16:34
Кількість переглядів: 1220

Результат пошуку зображень за запитом "засідання"

03 липня 2017 року в приміщенні Палацу культури в м.Ходорів відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань роботи ради, законності інформаційної політики та боротьби з корупцією .

  Головне питання порядку денного – розгляд першої електронної петиції поданої до Ходорівської ОТГ, яка зібрала необхідну кількість голосів на свою підтримку.

  Засідання почалось з виступу голови профільної комісії Олега Бончинського, який надав слово для обґрунтування необхідності затвердження такої петиції її автору. Після обговорень, присутні члени комісії рекомендували включити до порядку денного дане питання на розгляд чергової сесії.

  Також було розглянуто питання щодо необхідності  затвердження Положення про старосту старостинського округу Ходорівської ОТГ. У підтримку вищезгаданого положення, секретар ради Марія Гавінська повідомила присутнім про доцільність вирішення цього питання задля приведення прав та обов’язків старост сіл до діючого законодавства України. Заслухавши пояснення члени комісії вирішили винести це питання на розгляд сесії та рекомендувати депутатам затвердити відповідне положення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень