A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Легендарний футболіст, тренер Мирон Маркевич завітав до Ходорова на футбольний матч між ветеранськими командами «Цукровик» та «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Дата: 30.08.2020 20:22
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису

 На стадіоні «Будівельник» в рамках святкування Дня Незалежності України відбувся дружній футбольний матч між ветеранами футболу Ходорівщини та командою «Прикарпаття» Івано-Франківськ.

 Зустріч організував Любомир Юрчак. У студентські роки Любомир грав за футбольні команди м.Києва, у першості Київської області, а після повернення зі столиці захищав кольори ФК «Цукровик» в першості Львівської області. Крім цього, регулярно виступав у першості Жидачівського району та Ходорівщини за команди сіл Добрівляни, Загірочко, Піддністряни, Бортники. Останній офіційний матч провів у віці 50 років в складі команди рідного села Добрівляни у фіналі кубка Ходорівщини. Його тренерами були майстер спорту Станіслав Кочубинський та Тадей Щепанюк, тренер «Цукровика» з 1962 року, який був присутнім на зустрічі ветеранів.

    Впродовж матчу Петро Грева, голова Комітету Асоціації футзалу Львівщини з організації та проведення змагань серед відомств, товариств та учасників АТО, знайомив вболівальників із футболістами команд. В складі команди Ходорівщини були І.Лаб’як, Р.Тітик, С.Дубний, А.Дзера, П.Підбірний, П.Кутний, Р.Матвіїв, Р.Тітик, А.Луців, М.Маркевич, Л.Юрчак, В.Казбан, З.Шумський, Р.Коцовський, Р.Проць, В.Підлісецький, Р.Бунько, В.Кагуй, З.Борецький.

 На запрошення Любомира Юрчака завітав легендарний футболіст, тренер, рекордсмен вищої ліги за кількістю ігор у ранзі головного тренера – 408, Мирон Маркевич.

В складі команди ветеранів Ходорівщини було чимало друзів та знайомих п.Юрчака, які приїхали з інших міст – Винники, Львів, Новий Розділ, а також ходорівчани, які грали колись за ФК «Цукровик». Суддівство – Б.Вахула, М.Концевич, І.Стеців, тренер – С.Концевич.

Попри спеку вікові спортсмени демонстрували на полі пристойні швидкості і техніку. Вболівальники стали свідками чудової гри, безлічі небезпечних моментів та 12-тьох забитих у ворота м’ячів! Отож, остаточний рахунок матчу 6:6.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь