A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В шаховому  турнірі розіграно 30 призових місць

Дата: 30.08.2020 20:08
Кількість переглядів: 1255

 

Фото без описуФото без описуЩе одні цікаві дитячі змагання, в яких розігрувалось 30 призових місць, відбулись в Ходорові. Змагались юнаки і дівчата 2002-2013р.н. в окремих різновікових турнірах. На партію відводилось 30 хвилин для обох учасників. Це вже п’яті он-лайн змагання під час карантину, чотири з яких проводились за підтримки Ходорівської міської ради та відділу освіти, молоді та спорту.

Переможцями турнірів стали: Св.Урваєв, А.Стриганин, М.Деркач, В.Закорчемний, Вл.Терлак, Д.Олеськів, М.Савків (усі з Ходорова),Р.Ілюк з Жидачева, Б.Гулей, Ст.Данич з Ужгорода. Саме участь цих учнів з ЗОШ І-ІІІ ст.№7 м.Ужгорода надала турніру статус міжобласного. Другі місця посіли: Б.Терлак, А.Морозов, М.Тарнавський, О.Микитин з Ходорова, М.Барнась, А.Чвак з Отиневич, К.Чорна з Садок, Р.Магас з Вовчатич, а третіми були: Р.Філіповський, Б.Сава,З.Грицків з Ходорова, Д.Заставна, М.Антоник, Т.Заставна з Отиневич, І.Шматолоха з Вовчатич, М.Смик з Городища Королівського, Вл.Сомик з Залісок. Варто відзначити, що в числі тридцяти призерів лише 14 ходорівчан, всі інші проживають поза межами Ходорова. Зате 13 учасників, в тому числі і з сільських шкіл громади, свою шахову кар’єру розпочинали в дитячому садочку «Вишеньки». Стовідсотковий результат показали Р.Ілюк, М.Деркач, Д.Олеськів, М.Савків. Переможці та призери усіх турнірів будуть нагороджені грамотами та медалями, а два учасники основного турніру Р.Ілюк та Б.Терлак – кубками. 

Тренер Олег Гулей щиро вдячний батькам учнів І.Олеськів, С.Мартиняк, М.Грицків, учням Б.Терлаку та Р.Ілюку за надану практичну допомогу у проведенні цих змагань ,  Ходорівській міській раді та відділу освіти за сприяння розвитку шахів на Ходорівщині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь