Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

З нового навчального року учнівська молодь Ходорівщини матиме змогу навчатися дистанційно у "Тех Стартап Скул" Національного університету «Львівська політехніка»

Дата: 25.08.2020 10:47
Кількість переглядів: 1069

Фото без описуДелегація Ходорівської ОТГ, у складі заступника міського голови Костура Я.М., керівника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради Калинець Н.І., директорів та учителів Ходорівських шкіл мали прекрасну нагоду взяти участь у роботі круглого стола «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ВИНАХІДНИЦТВА У ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЛЬВІВЩИНИ», який відбувся y “Tech StartUp School” Національного університету «Львівська політехніка» за підтримки Департаменту освіти і науки ЛОДА. Метою круглого столу було обговорення напрямків роботи з обдарованою молоддю, зокрема активізації науково-дослідницької діяльності школярів та організації в загальноосвітніх навчальних закладах осередків інноваційного освітнього середовища, які сприятимуть розвитку творчої та ініціативної особистості.

Основною метою таких осередків є створення потужної спільноти творчих винахідників, які вже з підліткового віку працюватимуть над власними ідеями та інноваційними розробками.

Усіх учасників круглого столу привітав Директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Володимирович Паска.

Доктор економічних наук, професор, директор " Tech StartUp School " Національного університету «Львівська політехніка» Назарій Юрійович Подольчак презентував роботу школи, а керівники її курсів ознайомили усіх присутніх із змістом та особливостями свого навчального напряму.

За результатами проведення круглого столу, його учасниками було підписано РЕЗЮМЕ про співпрацю .

Отож, з нового навчального року учнівська молодь Ходорівщини матиме змогу навчатися дистанційно у "Тех Стартап Скул" Національного університету «Львівська політехніка» під керівництвом досвідчених керівників курсів. Така тісна співпраця допоможе розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості молодого покоління, стане їхнім путівником в організації власного інноваційного бізнесу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень