A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Про дотримання прав людини в умовах карантину, або що потрібно знати спеціалістам, які надають соціальні послуги в громаді

Дата: 17.08.2020 22:59
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Наші  соціальні працівники, незважаючи на посилені карантинні заходи, продовжують працювати у посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку,  особи з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги. А крім цього, постійно вчаться   та набираються досвіду     на різних семінарах, навчаннях, тренінгах.

Такий черговий        семінар-навчання  на  тему : "Дотримання прав людини в умовах карантину ",   в якому взяли участь  працівники  Комунальної установи  "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Ходорівської міської ради,  відбувся он лайн 14 серпня 2020 року.

Даний захід  проведено для директорів та працівників будинків-інтернатів  громадян похилого віку, геріатричних пенсіонерів, дитячих будинків-інтернатів, центрів соціального обслуговування.

Семінар-навчання провели регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області
Руслан Клапчук,  регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Тетяна  Панасенко,  та начальник соціального захисту населення  Тетяна Медвідь.

Фото без опису

У ході семінару відбулося обговорення  питань:

  • законодавчі  зміни  щодо дотримання прав осіб, які перебувають в місцях несвободи під час запровадження карантину;
  • проблеми проведення моніторингових візитів в умовах карантину, а також виклики, з якими стикалися члени моніторингової групи;
  •  порядок впровадження карантинних заходів та  рекомендації щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На завершення  семінару  організатори наголосили, що кожен повинен дбати про своє здоров’я, не наражати на небезпеку оточуючих, бо право одного закінчується там, де починається право іншого, так право на вільне пересування закінчується там, де починається право іншого на безпечне середовище.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь