A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

16 серпня наші футболісти стартують в чемпіонаті першої ліги Львівської області

Дата: 14.08.2020 23:09
Кількість переглядів: 654

Наприкінці лютого відбулися перші поєдинки групового етапу цьогорічного, вже 6-го за ліком традиційного турніру пам'яті видатного футбольного функціонера Карло Мікльоша. Загалом на груповому етапі Кубку Мікльоша-2020 було 8 груп по 3-4 команди. Проте турнір не був завершений  через пандемію, отож футболістів відправили на карантин трохи менше, ніж на півроку.    

Що стосується відновлення змагань, то Львівська Асоціація футболу вирішила,  у разі покращення ситуації, зокрема, зменшення в нашому регіоні кількості хворих на коронавірус,  продовжити традиційні обласні турніри: Меморіалу Ернеста Юста, Кубків Карло Мікльоша, Весни пам’яті Володимира Якубовського та  Чемпіонів Львівщини. Отож, спортсмени потрохи повертаються на футбольні поля для підкорення нових вершин. 

5 серпня ФК «Ходорів» із «Темпом» (Гірське) вийшли на поле догравати  зимовий турнір Мікльоша. Поєдинок тривав у рівній боротьбі, основний час закінчився нічиєю. Відтак, доля матчу  вирішувалась у серії пенальті, команда Ходорова поступилась супернику з рахунком 4:5.    

Нагадаємо, останній матч згаданого турніру відбувся 7 березня. На футбольному полі тоді зустрілись ФК «Вовчатичі/Ходорів» - «Кохавинка» Гніздичів, гра завершилась рахунком 2:2. Після цього змагання були призупинені.    

16 серпня Ходорів стартує в чемпіонаті першої ліги Львівської області (друга за силою ліга Львівщини після прем’єр ліги). Шляхом жеребкування сформовано три підгрупи по 6 колективів у кожній, які зіграють між собою у два кола (вдома і на виїзді). По дві кращі команди з кожної шістки вийдуть у плей-оф.    

 У 1 турі (16 серпня) ФК «Ходорів/Вовчатичі» (підгрупа В) зустрінеться у поєдинках із  «Сокіл» (Сокільники), у 2 турі (заплановано на 23 серпня) відбудеться гра СКК «Пісочна» – ФК «Ходорів/Вовчатичі».   

 Наразі всі матчі відбуватимуться без глядачів  на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь