A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 08.08.2020 23:58
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

7 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, в якому взяли участь 17 членів виконкому. Першочергово прийняли рішення про внесення змін до показників міського бюджету, зокрема, виділили субвенцію в сумі 100 тисяч гривень для підтримки паліативного відділення КНП «Журанівська міська лікарня», в якому лікуються і мешканці Ходорівської ОТГ. По програмі «Духовність врятує світ» виділили 300 тисяч гривень, які будуть спрямовані на будівництво водовідведення церкви в селі Вовчатичі  – 200 тисяч гривень і на будівництво туалету в церкві Косми і Дем’яна в Ходорові – 100 тисяч гривень.

Призначили посадових осіб відділу у справах дітей Л.І. Ольшанську та Р.Я. Чорненьку відповідальними за складання протоколів про адміністративні правопорушення передбачені частинами 5 та 6 статті 184, статтею 188-50 Кодексу України про адміністративні правопорушення і затвердити Інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення.

Затвердили коригування проектно-кошторисної документації капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального НВК №11 с.Чорний Острів.

Члени виконкому дали дозвіл відділу культури, молоді та спорту на передачу в оренду нежитлового приміщення в селі Ліщин. Прийняли рішення про надання дозволів на встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспортних засобів ( «лежачих поліцейських») на комунальній дорозі по вулиці Богуна та виготовлення проектно-кошторисної документації (коригування)на капітальний ремонт доріг на вулиці Богуна, 16 липня і Чорновола, а також дозвіл на виготовлення кошторисних документацій на поточні ремонти прибудинкових територій на вулиці Шептицького 1,5,3,7, 16 Липня 1, 1а, 1б, 5,7, Львівська. Крім цього, дали дозвіл КП «Ходорівське УКГ» на проведення зрізки 5 дерев (тополь) в селі Бориничі згідно акту обстеження зелених насаджень.

Прийняли рішення про підготовку до святкування Дня Незалежності України, а саме  – упорядкування територій, організація спортивних заходів з дотриманням карантинних  вимог та про ліквідацію старої забудови в селі Заліски на вул.Нова, 39,  з метою зняття її з реєстру.

Присвоїли адреси на житлові будинки в селах Вибранівка (Шкільна 396),  Добрівляни (Бандери, 28), Городищенське ( Центральна, 24), Дуліби (Центральна, 44, Нова, 16).

Виділено матеріальні допомоги громадянам на суму 28 тисяч гривень.

Також, міський голова О.Коцовський повідомив, що надіслав листи голові райдержадміністрації та директору департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА стосовно ремонту доріг Нові Стрілища – Ходорів та Ходорів – Молодинче - Вербиця, на відрізку Ходорів - Молодинче і Вербиця – М12 та сподівається, що їх відремонтують у цьому році.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь