A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

До Міжнародного дня  шахів в Ходорівській ОТГ проведено великий онлайн  турнір , на якому розіграно 33 медалі

Дата: 04.08.2020 23:35
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

Міжнародний день шахів у всьому світі почали відзначати у 1966 році, а в Україні – з 2011 року.

Ходорівчани щорічно присвячують цій знаковій для кожного шахіста даті  різноманітні дитячі змагання. І у цьому році в нашій громаді було проведено змагання, в якому розігрувалось 33 медалі різного ґатунку. Усі учні з 2003 по 2013 роки народження були розподілені на окремі турніри, боротьба в яких велась надзвичайно напружено та безкомпромісно.

За два дні змагань лише одна партія завершилась миром. В шести турнірах переможець визначався в додаткових матчах, а в чотирьох з них по три учасники набирали однакову кількість очок і для визначення переможця треба було між ними проводити додаткові турніри.

 «Досить важка праця випала на долю керівників груп з числа батьків:  Іванни Дрогомирецької, Інни Олеськів, Софії Мартиняк, Ігоря Стриганина та учня з першої школи Богдана Терлака, які повністю провели всю роботу з групами (організаційна, створення груп, вибір регламенту, вирішення усіх проблемних питань під час змагань і т.д. аж до визначення підсумкових результатів).

Я щиро вдячний цим безкорисливим людям, які протягом підготовчого періоду та безпосередньо під час проведення змагань 19 і 20 липня працювали з дітьми і радий, що маємо таких добре підготовлених батьків, які вже можуть самостійно проводити онлайн-турніри»,- зазначив  тренер Олег Гулей. 

Наймолодшою учасницею стала Роксолана Магас з Вовчатич, а наймолодшим – Адам Морозов з Ходорова, який лише на п’ять днів випередив Владислава Сомика з Залісок. 

Переможцями турніру стали:

М.Савків, Св.Урваєв, А.Стриганин, М.Деркач, Вл.Терлак, В.Закорчемний, Б.Терлак (усі з Ходорова), М.Барнась з Отиневич, К.Чорна з Садок, Д.Смик з Городища Королівського та Р.Ілюк з Жидачева.

Другі місця здобули: Д.Олеськів, Р.Магас, Р.Дрогомирецький, А.Труш, Ю.Коваль, М.Тарнавський, О.Микитин (усі з Ходорова), Д.Заставна з Отиневич, І.Шмотолоха з Вовчатич, Вл.Сомик з Залісок, Св.Соколовський з Ліщина та М.Смик з Городища Королівського.

Третіми були: А.Морозов, Р.Лешко, З.Грицків, С.Гринів, Д.Сливка,  Р.Філіповський (усі з Ходорова), Т.Заставна, М.Антоник, А.Чвак з Отиневич, М.Канц з Ліщина. Переможці та призери усіх онлайн-турнірів будуть нагороджені грамотами та медалями. 

Щиро вдячні  підприємцю П. Юськів за сприяння у проведенні цих змагань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь