A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

4 офіцери поліції будуть працювати в Ходорівській ОТГ

Дата: 31.07.2020 09:50
Кількість переглядів: 3006

Фото без опису

Вчора, 30 липня, у рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», голова Ходорівської об’єднаної територіальної громади  Олег Коцовський  та начальник Головного упраління Національної поліції у Львівській області  ВасильВіконський , підписали Меморандуми про співпрацю.

 Згідно Меморандуму, на території Ходорівської ОТГ будуть працювати 4  офіцери, кожен з них буде забезпечний патрульним автомобілем. Ходорівська міська рада виконала  все необхідне, що потрібно для ефективної роботи поліцейських.  У  приміщенні колишнього ПМК, що на вул.Львівській в м.Ходорів, де будуть розміщені поліціянти, проведено ремонт, закуплено офісні меблі, комп'ютерну та побутову  техніку, облаштовано зону відпочинку. 

 «Сьогодні ми зробили наступний крок у реалізації свідомого державницького проекту з вирішення надзвичайно важливого питання – організувати для мешканців новостворених громад безпечний простір, підтримувати там правопорядок, забезпечувати законність та постійну тісну співпрацю між поліцією та людьми. І проект «Поліцейський офіцер громади», де поліція та керівництво ОТГ є партнерами, а офіцер звітуватиме про роботу безпосередньо мешканцям, яких бачитиме щодня – це реальний результат реформи поліції в дії», - зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

 Гість з Рівненської області, поліцейський офіцер громади Тараканівської ОТГ Дубенського району старший лейтенант поліції Андрій Левченко, розповів присутнім про практичні особливості своєї роботи, співпрацю з керівництвом громади та мешканцями, а також презентував свій службовий автомобіль та інше обладнання, яке він використовує у роботі. Більше п’яти років Андрій працював дільничним офіцером поліції і у квітні 2020 року, одним із перших в Україні, взяв участь у проекті. Зараз правоохоронець обслуговує ОТГ, у якій проживає близько 3700 мешканців.

 Головною метою проекту «Поліцейський офіцер громади» є забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським офіцером, який не лише працюватиме на території громади, але й, житиме там. Проект впроваджується для реалізації принципу взаємодії населення на засадах партнерства, а оцінювати роботу правоохоронців будуть самі мешканці.

 Поліцейський офіцер громади буде здійснювати повноваження дільничного офіцера поліції, інспекторів ювенальної превенції та патрульної поліції і головним його завданням є надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

 Створення інституції поліцейського офіцера громади дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й на всій території держави, у віддалених населених пунктах. Також проект допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища, де поліцейський офіцер – це частина громади

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь