A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

23 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради

Дата: 29.07.2020 08:09
Кількість переглядів: 611

 23 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, на розгляд якого було винесено 12 питань. Було внесено зміни до показників бюджету Ходорівської  міської ради. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України про розподіл  в 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, Ходорівській міській раді виділено 5 мільйонів 41 тисяча гривень. З яких 2 мільйони виділено на капітальний ремонт покрівлі будівлі НВК №11 в селі Чорний Острів, а 3 мільйони 41 тисяча гривень на капітальний ремонт дороги по вулиці Гоголя в місті Ходорові. Крім цього, згідно розпорядження голови Львівської ОДА міському бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету із залишків освітньої субвенції на придбання обладнання для їдалень харчоблоків виділено 38,7 тисяч гривень. Внесли зміни в межах кошторисних призначень для забезпечення повної та своєчасної оплати за товари, роботи і послуги. Відповідно, внесено зміни до переліку об'єктів, що фінансуються за рахунок коштів бюджету розвитку. 

  Члени виконкому затвердили фірмовий бланк юридичної особи Служби у справах дітей. Крім цього керівник служби у справах дітей Л.Ольшанська ознайомила присутніх з постановою Кабміну, якою затверджений порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Відповідно до цієї постанови була створена комісія з питань формування пропозицій щодо виділення субвенцій. На засіданні комісії було затверджено загальний список дітей у кількості 15 осіб, які потребують житла. Житло може бути придбане, якщо буде виділена субвенція з державного бюджету.  Також рішенням виконкому було внесено зміни до списку громадян, які перебувають на квартирному обліку в Ходорівській міській раді: внесли в список на позачергове отримання житла дітей позбавлених батьківського піклування та зняли з квартирного обліку громадян, у зв’язку з покращенням їхніх житлових умов. 

  Дали дозвіл на встановлення тимчасової металевої конструкції естакади по відбору зерна на вулиці Шевченка 132 (ПП«Західний-Буг»). Затвердили проектно-кошторисну документацію капітальний ремонт дороги по вулиці Зарічна в місті Ходорові в сумі 2 мільйони 203 тисячі. Присвоїли адреси на житлові будинки в селах Вербиця, Сугрів, Новосільці, Отиневичі, Жирова, Дуліби, Городищенське, Вовчатичі. Виділили матеріальні допомоги громадянам ОТГ на загальну суму 37 тисяч гривень та 600 тисяч матеріальної допомоги сім’ям трьох загиблих учасників АТО на встановлення пам’ятників на могилах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь