A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Робота у складі мобільних груп та комісій

Дата: 17.07.2020 12:04
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

 Триває робота  щодо перевірки дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання в період карантину. Спеціалісти Жидачівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області у  складі створених мобільних груп, до яких увійшли представники райдержадміністрації та правоохоронних органів, здійснили рейд-перевірку закладів торгівлі та громадського харчування, розміщених на території району. Крім того, спеціалісти Держпродспоживслужби продовжують проводили просвітницьку роботу серед населення щодо основних заходів із запобігання інфікування короновірусом COVID-19.

 Постійно діючими мобільними групами , проведено 534 моніторингових обстеження дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень в районі. З них 32 заклади громадського харчування, 242 об’єкт торгівлі продовольчими товарами, 2 агропродовольчих ринки, 220 об’єкт торгівлі непродовольчими товарами,  16 перукарень, 22 одиниця громадського транспорту.

 За результатами виявлених порушень складено 26 протоколів відповідно до ст.44-3 КУПаП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічих правил і норм.

 Шановні мешканці , дотримуйтесь встановлених рекомендацій та правил соціального дистанціювання, не наражайте на небезпеку  інфікування COVID-19 себе та оточуючих! Не нехтуйте правилами протидії поширення коронавірусної інфекції, дотримуйтесь правил адаптивного карантину.

 Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь