A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 06.07.2020 12:50
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в якому взяли участь 22 члени виконкому. Прийнято  рішення про внесення змін до показників міського бюджету Ходорівської міської ради, а саме    про виділення коштів на придбання бруківки для ремонту дорожнього покриття комунального підприємства «Ринок» за адресою Стуса, 2  (44 тис.грн.)  та   на придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників Ходорівської міської лікарні (100 тис.грн.). Затверджено фінансовий план міської лікарні, яка налічує  282,5 штатні  одиниці, з них по первинній медицині – 74,75 шт.од., по лікарні – 207,75 шт. од. ,  погоджено питання про включення до  структури КНП «Ходорівська міська лікарня» 6 посад  лікарів-інтернів (хірург-1, анестезіолог-2, кардіолог-1, педіатр-1, травматолог-1).

 Затверджено висновки комісії з питань захисту прав дітей щодо призначення опіки над дітьми-сиротами (с.Бориничі), а також щодо позбавлення батьківських прав (м.Ходорів).

Оскільки виховний процес в дошкільних навчальних закладах  призупинений, а там залишились не використані продукти харчування, за пропозицією відділу освіти, молоді та спорту  ці продукти передано міській лікарні на безоплатній основі.

Передано в оренду частину приміщення адмінбудинку в селі Вибранівка Ходорівській міській лікарні, в якій знаходиться облаштовано нову амбулаторію  та  кімнату для проживання лікаря.

Зараховано на квартирний облік  двох братів П.К.Лушакова 2001р.н. і М.К.Лушакова 2003 р.н., які виховуються в родинному домі «Жива перлина»  в с.Бортники .

Розглянуто звернення ДП «Водоканал». Оскільки діючі тарифи на водовідведення і водопостачання не відповідають фактичним витратам, а також зросли витрати на енергоносії і мінімальна заробітна плата, на підприємстві  склалася непроста фінансова ситуація. Щоб не підвищувати тарифи для населення, члени виконкому запропонували виділити з міського бюджету кошти для дотації  ДП «Водоканал» , враховуючи різницю між  фактичною собівартістю витрат на водопостачання і водовідведення і затвердженими тарифами для жителів міста.

Розглянуто заяви громадян про присвоєння адрес в селах Дуліби, Грусятичі та в місті Ходорові, а також 27 заяв жителів громади на виділення матеріальної допомоги для лікування на загальну суму  44 тис. грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь