A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЦНАП відновив прийом громадян

Дата: 15.05.2020 16:30
Кількість переглядів: 1089

Фото без опису

 Щодня місцеві адмінустанови обслуговували десятки громадян: видавали паспорти, оформлювали допомогу при народженні чи по безробіттю. Оскільки сфера надання послуг побудована здебільшого на особистих прийомах, тому карантин став справжнім викликом для громадян, які потребують взаємодії з державними органами.

  «Враховуючи те, що карантинні обмеження на час пандемії затягнулись,  ЦНАП Ходорівської міської ради пішов назустріч людям, яким необхідні були певні послуги, - розповідає начальник ЦНАП Тарас Волошин. Рішенням комісії з питань ТЕБ та НС міської ради було вирішено розпочати прийом громадян з усіх видів послуг, крім паспортних».

 Дотримання заходів безпеки ніхто не відміняв. «При вході є людина, яка перевіряє наявність індивідуальних засобів захисту і вимірює температуру всіх відвідувачів, - пояснює Т.Волошин.  В зал пускають не більше одного відвідувача на одне робоче місце. Без рукавичок і маски заходити не можна».

 До цього часу видавали тільки свідоцтва про реєстрацію смерті і допомогу на поховання. За перший тиждень роботи до ЦНАП вже звернулось чимало людей. Зараз здійснюється видача раніше виготовлених паспортів. Що стосується оформлення нових, то документи почнуть приймати після вказівки Львівської обласної міграційної служби. 

 На даний час закордонний паспорт можна виготовити тільки за наявності довідки з лікарні, що людина потребує лікування за кордоном, або супроводжує хворого на час лікування. Український паспорт можна зробити тільки в міграційній службі в Жидачеві, де перед прийомом документів роблять спеціальну перевірку чи людина була останнім часом за кордоном.

  До слова, за останній місяць роботи працівники ЦНАП надали послуг громадянам на суму 14 тисяч гривень, в той час як за звичайних умов, місцевий бюджет поповнюється за рахунок надання послуг, в середньому, на понад сто тисяч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь