До відома суб’єктів підприємницької діяльності – виробників продуктів харчування!
Дата: 13.05.2020 09:58
Кількість переглядів: 719
Миколаївський міськміжрайонний відділ ДУ «Львівський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України» інформує ВАС, що у відповідності до п.4.1 Державних санітарних правил «Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції харчування» №44.5.078-2001 від 07.11.2001р виробники харчової продукції зобов’язані забезпечити постійний - не рідше одного разу на місяць, виробничий лабораторний контроль за мікробіологічними показниками готової продукції, напівфабрикатів, питної води, об’єктів довкілля та ін.
Докладніше за інформацією – http//www.ses.Lviv.ua