A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Шахові змагання по новому:дистанційно!

Дата: 08.05.2020 15:31
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

 В квітні протягом семи днів  8 найсильніших шахістів зі шкіл Ходорова,  Отиневич і Вовчатич змагались в турнірі «Великодня писанка 2020». Ці змагання відрізнялись від традиційних системою проведення, адже в зв'язку з карантинними заходами проходили дистанційно. 

 В турнірі взяли участь четверо ходорівчан Б.Терлак, Вл.Терлак, І.Закорчемний з першої школи, М.Деркач  з другої, В.Проців з Вовчатич, М.Барнась, А.Гураль з Отиневич та Р.Ілюк з Жидачівської гімназії.

 Змагання проходили за коловою системою в сім турів (одна партія в день). Попри те, що юні шахісти перебували в різних місцях –  хто у Львові, хто в Карпатах, хто вдома, боротьба велась без будь-яких порушень та затримок. Змагались учні безкомпромісно, адже з 28 зіграних партій лише одна завершилась в нічию.  Найбільш напружено велась боротьба за призові місця, адже більшість учасників це або призери, або чемпіони області.

 Вигравши усі партії переможцем турніру став Богдан Терлак. На очко менше у Романа Ілюка, який зайняв друге місце . Третє місце з п’ятьма очками посів Владислав Терлак. Слід відзначити також і наймолодшого учасника турніру Матвія Деркача, який з чотирма очками здобув четверте місце. Переможець та призери будуть нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ходорівської міської ради та медалями. Решта шахістів – грамотами за досягнення в різних номінаціях цього он-лайн турніру.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь