A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЗВЕРНЕННЯ до священнослужителів та вірян Ходорівської громади!

Дата: 10.04.2020 12:54
Кількість переглядів: 3356

Сьогодні ми стали свідками важкого досвіду: коли ми всі, які звикли задовольняти свої релігійні почуття через відвідування храмів, участі у Божественних Літургіях, опинилися в умовах пандемії коронавірусу, відрізані від роботи, родини, духовного життя. І тут виникає багато запитань у вірян, особливо напередодні святкування Христового Воскресіння.

Тому Великдень - 2020 – це  виклик насамперед для кожної сім’ї, для кожного вірного. Це усвідомлення і своєї персональної відповідальності. Якщо наші дії можуть комусь зашкодити, то їх не варто вчиняти. Особливий час та особливі обставини вимагають переформатування певних традиційних речей.

Ми просимо всіх священнослужителів нашої громади чітко дотримуватися вимог Протоколів комісій (обласного, районного та місцевого рівня) техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,  рекомендацій і правил від Блаженнішого Святослава щодо проведення богослужінь. Просимо Вас всі Служби Божі  проводити без участі вірних.

Закликаємо всіх вірян до спільної молитви в режимі он-лайн, залишатися і молитися вдома ,  освятити вербу і великодній кошик у своїх домівках свяченою водою.

Будьмо свідомі та відповідальні одне перед одним! Заходи, що зараз вживає держава і Церква, спрямовані на охорону здоров’я, тож від кожного з нас залежить, як розвиватиметься недуга, як ми зможемо подолати її та як довго триватиме карантин.

Надзвичайна ситуація, в якій наша держава святкуватиме цього року Великдень, має привести всіх нас до єдності,  любові один до одного та  переосмислення наших цінностей.

Бажаємо всім здоров*я!

Адміністрація Ходорівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь