A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення плати за оренду землі на території Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 01.04.2020 13:29
Кількість переглядів: 555

 Відповідно до вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюються проект рішення «Про встановлення плати за оренду землі на території Ходорівської  міської  об’єднаної територіальної громади на 2021 рік», розроблений відділом земельних ресурсів та фінансовим відділом виконавчого комітету міської ради.

 Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок орендної плати за землю та надходжень до міського бюджету, які спрямовані на забезпечення прозорості та гласності в процесі їх встановлення.

 Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закон України «Про оренду землі», Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  та Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Регуляторний орган: Ходорівська міська рада

 Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади http://hodorivska-gromada.gov.ua проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу до виконавчого комітету Ходорівської міської ради за адресою: 81750, Львівська область, м. Ходорів, вул.. Грушевського,38, контактний телефон (03239) 53-331 або в електронному вигляді на e-mail: otg@hodorivska-gromada.gov.ua

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

П О Л О Ж Е Н Н Я про орендну плату за земельні ділянку комунальної власності на території Ходорівської об’єднаної територіальної громади

СТАВКИ ОРЕНДИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь