A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 27.03.2020 09:50
Кількість переглядів: 1844

Фото без опису

26 березня 2020 року під головуванням міського голови Олега Коцовського відбулося засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, на якому були присутні 19 членів виконкому.

 

Серед основних питань, які розглянуто на засіданні це питання про внесення змін до бюджету  Ходорівської міської ради  на 2020 рік (виділення коштів, як субвенцію обласному бюджету для закладів охорони здоров*я Львівської області для госпіталізації осіб з підозрою на ймовірну гостру респіраторну хворобу, спричинену корона вірусом у сумі 250 тис.грн.).

 

Погоджено структуру та штатний розпис КНП «Ходорівська міська лікарня» (270 штатних одиниць).

 

Прийнято рішення про проведення конкурсу із визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ходорівської ОТГ, про прийняття у комунальну власність будівлі насосно-фільтрувальної станції (вулиця  Ходорівська, 42 в селі Піддністряни), про зарахування на квартирний облік.

 

Дано дозвіл на  виготовлення проектно-кошторисних документацій на суму 146 тис.грн. (для завершення робіт з облаштування вуличного освітлення в населених пунктах громади), затверджено проектно-кошторисні документації, виготовлені відповідно до попередніх рішень виконкому.

 

Затверджено подання про доцільність призначення опікуном над  недієздатною громадянкою та затверджено висновок щодо визначення способу участі у вихованні малолітньої дитини.

 

Крім цього, розглянуто заяви громадян:

- про надання дозволу на видалення дерев згідно акту обстеження та екологічного висновку на території сіл Рудківці, Жирова, Бориничі, Вербиця та в Ходорові;

- про присвоєння адрес житловим будинкам;

- виділення матеріальних  допомог ( в основному на лікування відповідно до поданих документів) на загальну суму 52 тисячі гривень.

 

В різному члени виконкому обговорили питання щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом, про введення тимчасового режиму надзвичайної ситуації у  Львівській області та про  проведення засідання комісії ТЕБ та НС Ходорівської міської ради  27 березня о 10.00.год.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь