A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Обов*язково до виконання на території Ходорівської ОТГ

Дата: 18.03.2020 15:49
Кількість переглядів: 3071

Фото без опису

Міський голова Олег Коцовський видав розпорядження  №3/22 від 17.03.2020 року  "Про  виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, cпричиненої коронавірусом COVID-19".

Виконання розпорядження є обов*язковим на теирторії Ходорівської об*єднаної територіальної громади.

Відповідно до даного розпорядження:

1. На період запровадження заходів щодо стабілізації на території Ходорівської ОТГ епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусомCOVID-19:

1) заборонити проведення  всіх масових заходів і зборів, у яких бере участьпонад 10 осіб;

2)встановити, на період карантину,у Ходорівській міській раді та її структурних підрозділах режим обмеженого прийому громадян, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим, в тому числі:

- запровадити працівникам міської ради та її структурних підрозділів дистанційну роботу вдома на карантинний період, за наявності технічних можливостей, а також надати відпустки працівникам міської ради та її структурних підрозділів, за їх згодою;

- керівникам структурних підрозділів міської ради забезпечити  формування графіку виходу працівників міської ради та структурних підрозділів для виконання термінових завдань та погодити його із відповідним профільним заступником міського голови;

- обмежити доступ клієнтів до центру надання адміністративних послуг;

- працівники, які працюють із зверненнями громадян забезпечуються засобами індивідуального захисту та здійснюють прийом громадян у захисній пов’язці, з дотриманням дистанції між працівником та громадянином не менше 1,5 метра;

- усім працівникам міської ради та її структурних підрозділів наполегливо рекомендується утриматися, на період дії карантину, від участі в будь-яких масових заходах, а також від виїзду за адміністративні межі України, незалежно від цілей поїздки.

3) керівникам комунальних підприємств/установгромади видати накази по підприємствах та сформувати графіки роботи, щодо режиму роботи підприємств.

4)заборонити роботу закладів торгівлі, громадського харчування (крім аптек, АЗС, магазинів ритуальних послуг, СТО, банків, поштових відділень, продуктових магазинів),а також установ сфери послуг - салонів краси, перукарень, стоматологічних закладів усіх типів і форм власності, крім невідкладної допомоги.

5)призупинити з 17 березня2020 року діяльність міського комунального ринку на вулиці Стуса,13.

2. Головному лікарю КНП «Ходорівська міська лікарня» (Жигало В.С.):

1) щоденно повідомляти міську раду про епідемічну ситуацію в громаді;

2) підготувати приміщення для надання медичної допомоги особам, які підпадають під підозру захворювання на коронавірус;

3) створити необхідний запас засобів медичного призначення, захисного одягу, індивідуальних засобів захисту органів дихання, профілактичних препаратів, дезінфекційних засобів, тощо;

4) забезпечити цілодобовий телефонний зв’язок жителів із сімейними лікарями, шляхом оприлюднення номерів мобільних телефонів лікарів сімейної медицини.

3.Відділу фінансів виконавчого комітету Ходорівської міської ради (Глушко І.Я.):

- на період карантину проводити фінансування лише захищених видатків  два рази на тиждень (у вівторок та п’ятницю);

- виділити з міського бюджету Ходорівської міської ради кошти з резервного фонду на придбання засобів індивідуального захисту працівників органу місцевого самоврядування, проведення дезінфекції  робочих приміщеньта місць загального користування на території громади.

4. Керівнику КП «Ходорівське УКГ» (Кравчук Г.О.):

1) забезпечити проведення дезінфекції місць загального користування на території громади та посилену санітарну очистку міста та сіл;

2) забезпечити розповсюдження пам’яток-повідомлень про дотримання необхідних заходів із запобігання розповсюдження вірусу серед аптек, автомобільних заправних станцій, продуктових магазинів, парків та місць, призначених для оголошень на території Ходорівської ОТГ, згідно додатку.

5. Керівнику ДП «Водоканал» (Пришляк В.М.) забезпечити безперебійну роботу об’єктів водопостачання та водовідведення.

6.Про прийняте рішення комісії ТЕБ та НС та розпорядження міського головиповідомити Жидачівське ВП Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області з метою сприяння у забезпеченні його виконання та дотримання встановлених законодавством карантинних заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь