A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХХХV сесія Ходорівської міської ради

Дата: 13.03.2020 13:06
Кількість переглядів: 1118

10 березня 2020 року  під головуванням міського голови Олега Коцовського  відбулася   ХХХV  сесія VIII-го    скликання Ходорівської міської ради. Участь в засіданні взяли 25 депутатів міської ради, заступники міського голови, старости старостинських округів, керівники відділів та комунальних підприємств.

 Більшість питань стосувалися бюджету та землі, які попередньо розглянуті та погоджені депутатами на засіданнях профільних депутатських комісій.

 Зокрема, серед основних бюджетних  питань, це питання про виконання Ходорівського міського бюджету за 2019 рік. Бюджет по доходах загального фонду виконано на 103,9 % до бюджетних призначень або 2747,1 тис.грн. Депутати внесли зміни до показників міського бюджету, а саме:  збільшено дохідну частину загального фонду бюджету на суму 2549,93 тис.грн. на забезпечення виконання обласної Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив Львівській області на 2020-2025 роки, та проведено перерозподіл доходів місцевого бюджету, збільшено видатки спеціального фонду бюджету на суму 500,0 тис.грн., а саме: 300,0 тис.грн. на проведення капітального ремонту системи опалення школи с.Бортники; 200,0 тис.грн. на проведення ремонту прибудинкової території школи с.Вовчатичі; 111,0 тис.грн. на капітальний ремонт внутрішніх приміщень адміністративного приміщення соціального комплексу в селі Молодинче; 225,0 тис.грн. на капітальний ремонт даху  фельдшерсько-акушерського пункту с. Борусів;  300,0 тис.грн. на капітальний ремонт приміщень КНП "Ходорівська міська лікарня"; 36,0 тис.грн. на оплату  проектно-кошторисної документації «Будівництво каналізації району "Зарудка" в м.Ходорові».

 Надано субвенцію для придбання житла двом учасникам АТО: З.Казимиріву та В.Лабінському.

 Відповідно до пропозицій старост старостинських округів спрямовано кошти вільного залишку, що склався станом на 01.01.2020 року (проведення ремонтів народних домів, розчистка водойм, облаштування дитячих майданчиків, реконструкція будівлі для обслуговування свердловини в с.Ліщин, будівництво каналізації по вул.Гоголя в Ходорові, реконструкція електропостачання в Ходорівській міській лікарні, матеріальна допомога членам сімей осіб, які загинули під час участі в антитерористичній операції, ремонт прибудинкової території будівлі центру надання адміністративних послуг, матеріальне забезпечення проекту «Поліцейський офіцер громади»).

 Затверджено Бюджетний регламент Ходорівської міської ради, План соціально-економічного розвитку Ходорівської ОТГ на 2020-2022 роки,  Програму фінансової підтримки КНП «Ходорівська міська лікарня», Порядок складання, затвердження та контролю виконання  фінансового плану комунальних підприємств Ходорівської міської ради, Концепцію модернізації Центру надання адміністративних послуг та зміни до  Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів  на 2020 рік, передавальний акт КНП “Ходорівська АЗПСМ” Ходорівської міської ради Львівської області та статут КНП “Ходорівська міська лікарня” в новій редакції.

 Серед питань господарського комплексу основні питання про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території громади, про списання з балансу багатоквартирних будинків, про надання повноважень функції замовника об’єкта будівництва, про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво каналізації району «Зарудка» в м.Ходорів. Коригування.», про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво каналізації району «Зарудка» в м.Ходорів Жидачівського району львівської області. Коригування.»

 Вже традиційно найбільше питань земельних . З них: про надання дозволів на розробку технічних документацій   щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, садівництва, обслуговування житлових  будинків та про затвердження вже розроблених на підставі наданих раніше дозволів, про прийняття у комунальну власність Ходорівської міської ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Надано дозволи на розроблення детальних планів жителям м.Ходорова та с.Жирова  та затверджено детальні  плани територій в м.Ходорів.  Надано дозволи на розроблення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж земельної ділянки  для ведення фермерського господарства та щодо організації території земельних часток (паїв) фермерського господарства

 Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с.Грусятичі,с.Ліщин, технічні документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності та  Акти узгодження меж земельної ділянки.

 Розглянуто заяви громадян про вилучення земельних ділянок, про внесення змін до рішень та прийнято відповідні рішення.

 Надано дозвіл на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування свердловини с.Ліщин.

Розглянуто питання про скасування рішень, про укладення додаткових угод оренди земельних ділянок, про втрату чинності рішення  міської ради.

 Заслухано інформацію про виконання депутатських звернень: щодо паювання земель на території Грусятицького старостинського округу (депутат М.Гавінська) та щодо призначення суддів в Жидачівському районному суді (депутат А.Філатов).

 У різному депутати заслухали інформацію міського голови Олега Коцовського по двох питаннях: щодо інкримінування йому кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191 ККУ та щодо поширення дезінформації Новострілищанською ОТГ про намагання приєднання її до Ходорівської ОТГ.

 Детальніше про прийняті рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

 

Секретар ради                                                                      Марія ГАВІНСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь