A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В Ходорівській лікарні запрацював сучасний рентген апарат

Дата: 24.02.2020 08:54
Кількість переглядів: 2065

Фото без опису

 Комплекс рентгенівський діагностичний із цифровою обробкою зображення РДК – ВСМ на два робочих місця призначений для рентгенографічних і томографічних досліджень. Автоматизовані робочі місця рентген лаборанта і лікаря – рентгенолога, що входять до складу приймача, дозволяють проводити обробку зображення та його архівування, роботу в локальній мережі лікарського закладу.

 Комплекс забезпечує відображення рентгенівських зображень на плівці, а також на дисплеї комп’ютера, як в процесі реєстрації, так і після запису в пам'ять комп’ютера при проведенні досліджень. Зображення  зберігається на цифрових носіях, може передаватися на них чи через мережу Інтернет в інші центри. Пацієнту рентгенограмму можна видати на диску або роздрукувати на лазерному принтері. У порівнянні з плівкою, новий аппарат забезпечує високу інформативність, можливість збільшення зображення, коригування контрастності та яскравості. Це дозволяє лікарю-рентгенологу виявити найменші ознаки порушення структури тканини пацієнта. Відтепер є можливість зберігання інформації будь-який час і без втрати якості, як це було із плівковими знімками. Всі обстеження зберігаються в архіві, і в подальшому можна знайти втрачені або порівняти з новим обстеженням.

 Новий апарат в Ходорівській міській лікарні  працює вже два тижні. Ходорівська міська рада  придбала дане обладнання за сприяння народного депутата Андрія Кота та за кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток (2 млн.985,3 тис.грн.), а також проведено ремонт приміщень для розміщення рентгенапарату та роботи лаборантів (100 000 грн. за кошти міського бюджету).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь