A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В об’єднаних громадах Львівщини працюватимуть поліцейські офіцери громад

Дата: 11.02.2020 15:40
Кількість переглядів: 1297

Фото без опису

 У Львові  відбулося засідання круглого столу Львівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціації об’єднаних територіальних громад".

 Т.в.о. заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець розповів учасникам круглого столу про особливості впровадження проекту "Поліцейський офіцер громади", який стартував в Україні. Невдовзі в об’єднаних територіальних громадах Львівщини запрацюють поліцейські офіцери, які пройдуть спеціальний підготовчий курс: тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій,методи контраварійного кермування, розвиток навичок проактивної діяльності, сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади. Він житиме там, знатиме усіх мешканців, їх проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги - щоденно забезпечуватиме порядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень, - зазначив Дмитро Міхалець.

 Начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова надала фахові поради в частині контролю за додержанням законодавства про працю суб'єктами господарської діяльності, які здійснюють свою діяльність на їхніх територіях.

 Участь у заході також взяли голови 36 об’єднаних територіальних громад Львівщини, в тому числі представник від Ходорівської ОТГ секретар ради, в.о.міського голови Марія Гавінська.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь