A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 05.02.2020 16:52
Кількість переглядів: 1826

 Під час чергового засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, яке пройшло під головуванням в.о. міського голови Марії Гавінської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 Зокрема, розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо звіту про роботу виконавчого комітету за 2019 рік. Затверджено  списки громадян, які перебувають на квартирному обліку по місцю проживання та заходів щодо організації та покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, в установах та організаціях. Дано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво мережі зовнішнього водопостачання с.Молодинче та затверджено  кошторисну документацію «Капітальний ремонт котельні комунального навчального закладу ЗОШ  І-ІІ ступеня №16 с.Дуліби». Встановлено скоригований розмір (тариф)  плати за послуги на ринку, що надає міське комунальне підприємство «Ринок» на вулиці Стуса,13, 2б в місті Ходорові для фізичних та юридичних осіб, а саме:

-  послуги ринку  –  50,0 грн;

- оренда  торгового місця    6,0 м2  -  30,0 грн.

 Відповідно до вимог бюджетного законодавства затверджено фінансові плани комунальних підприємств на 2020 рік.

 В зв’язку з кадровими змінами внесено зміни до рішень виконавчого комітету «Про утворення Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей у Ходорівській  ОТГ», «Про затвердження персонального складу комісій при виконавчому комітеті Ходорівської міської ради», «Про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання учнів і молоді та співпраці з громадськими організаціями при виконавчому комітеті міської ради».

 Затверджено плани роботи відділів (освіти, молоті та спорту  та культури,туризму та охорони культурної спадщини)  на 2020 рік та план заходів з відзначення національно-державних та історичних дат у 2020 році на території Ходорівської ОТГ.

 Прийнято рішення про прийняття на обслуговування до територіального центру соціального обслуговування 3 (трьох) одиноких непрацездатних громадян та громадян, що проживають самотньо.

 І вже традиційно,  прийнято рішення про надання матеріальних  допомог жителям Ходорівської  міської об’єднаної територіальної громади згідно поданих заяв (загальна сума понад 50 тисяч гривень).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь