A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ФК «Вовчатичі/Ходорів» та «Сокіл» Дуліби беруть участь в турнірі Ернеста Юста

Дата: 31.01.2020 14:50
Кількість переглядів: 1018

22 січня розпочався 21-й масштабний товариський турнір пам'яті видатного наставника львівських «Карпат» Ернеста Юста під егідою Львівської Асоціації футболу. Поєдинки відбуваються на штучних футбольних полях. По дві найкращі команди з кожної групи виходять в 1/16 фіналу. Кількість учасників щороку зростає. За трофей змагаються професійні й аматорські команди не лише зі Львівщини, а й з інших регіонів України. Цього року в турнірі беруть участь 64 команди. Це найбільша кількість учасників за весь час його проведення. До цього найбільше команд – 60, зіграло у 2017-му році. Ходорівську громаду представляють ФК «Вовчатичі/Ходорів» та «Сокіл» Дуліби.

Команди поділені на 16 груп, по чотири у кожній. ФК «Ходорів/Вовчатичі» грають у групі 14 разом з МФК «Галичанка» (Дрогобич), «Стрілець» (Стрілки), «УГВ – Сервіс» (П'ятничани). Матчі проходять у Моршині на стадіоні «Арена Довге». «Сокіл» Дуліби грає у групі 5 разом із СКК «Демня», ФОК «Городок», «Сокіл» Вел.Глібовичі на стадіонах «Сокіл» (Львів) та ім. Богдана Маркевича (Винники).

26 січня в груповому етапі зіграли «Сокіл» (Великі Глібовичі) – «Сокіл» (Дуліби). Матч закінчився з рахунком 3:0.

На груповому етапі загалом заплановано провести 96 матчів (із 22-го січня по 23-тє лютого) і 31 на стадії плей-оф (1/16 фіналу – 29-го лютого-1-го березня, 1/8 фіналу – 7-8-ме березня, чвертьфінал – 14-15-те березня, півфінал – 18-го березня, фінал – 21-го березня).

Серед цьогорічних учасників Меморіалу Юста 3 професіональні команди: тернопільська «Нива» з Другої української ліги, «Карпати U-19» і ФК «Львів U-19» з юніорської першості України.

Фінал цих змагань запланований на 21 березня. Спонсором турніру є компанія «Favbet», яка розіграє ексклюзивний футбольний приз серед тих, хто вгадає фінальну пару і переможця турніру. Свої прогнози можна залишати під дописом у фейсбуці на сторінці Асоціації футболу Львівщини.

Меморіал Ернеста Юста – щорічний наймасовіший в Україні товариський футбольний турнір, матчі якого відбуваються впродовж січня-березня. Його традиційно з 2000-го року проводить Львівська Асоціація футболу, для вшанування пам'яті найвидатнішого тренера львівських «Карпат» Ернеста Юста. Під його керівництвом «карпатівці» в серпні 1969-го року завоювали Кубок СРСР, ставши першим і єдиним колективом не з вищого ешелону, якому це вдалося.


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь