A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Департамент культури ЛОДА інформує про конкурси в галузі культури на 2020 рік

Дата: 30.01.2020 10:45
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс для презентації потенціалу Львівщини в країнах проживання української діаспори, транскордонна співпраця

 

Це Положення визначає порядок організації та проведення конкурсу для презентації культурно-мистецьких проектів Львівщини в країнах проживання української діаспори, транскордонна співпраця відповідно до заходів напряму Комплексної програми «Популяризація української мови і культури, історичної свідомості громадян в Україні та за кордоном».

Загальні положення

Організатором конкурсу є департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації (надалі – департамент).

Співорганізатором конкурсу є постійна комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради

На конкурс можуть подаватися: музеї, театри, філармонії, концертні організації, мистецькі колективи, народні доми, заповідники, культурно-просвітницькі центри, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади та мистецькі студії, структурні підрозділи з питань культури райдержадміністрацій та міст обласного значення, а також громадські організації, що діють у галузі культури.

Вимоги до подання конкурсної документації

Для участі у конкурсі приймаються документи оформлені лише державною мовою. Документи подаються у друкованій або електронній формі на адресу департаменту.

Подані документи учасникам конкурсу не повертаються.

Перелік необхідних документів для участі у конкурсі:

1. Заява конкурсанта про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1.

2. Інформація з описом проекту за формою згідно з додатком 2.

Подані документи мають бути пронумеровані, підписані керівником структури, що подається на конкурс та скріплені печаткою (у разі наявності).

Не допускаються до участі у конкурсі заявки (конкурсні пропозиції) у випадку коли:

  • конкурсну пропозицію подано після закінчення встановленого строку, не в повному обсязі або з порушенням вищезазначених вимог;
  • у разі надходження офіційного листа про відмову від участі у конкурсі.

Конкурсна комісія та її склад:

Для розгляду матеріалів конкурсних пропозицій утворюється конкурсна комісія, персональний склад якої затверджується наказом директора департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Склад конкурсної комісії погоджується з постійною комісією з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, з профільним заступником голови Львівської облдержадміністрації та профільним заступником голови Львівської обласної ради.

До складу конкурсної комісії входять представники:

- постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради;

- департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва;

- постійної комісії з питань євроінтеграції, дерегуляції, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном обласної ради;

- представники експертного середовища у галузі культури, громадських організацій.

Остаточне рішення про переможців конкурсу та розмір фінансової підтримки приймається конкурсною комісією шляхом відкритого голосування (половина + 1 голос присутніх членів комісії) та оформляється протоколом.

Фінансові умови

Фінансування заходів переможців конкурсу здійснюється в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію напрямку Програми. Сума фінансування - у межах бюджетних призначень.

Терміни подання документів для часті у конкурсі.

Адреса, за якою приймається конкурсна пропозиція

  • Оголошення про початок конкурсу – після оприлюднення даного рішення обласної ради.
  • Прийом документів на конкурс – з 27 січня до 28 лютого включно поточного року.
  • Реалізація проектів переможців конкурсу – березень – листопад поточного року.

Документи щодо участі у конкурсі приймаються щоденно з 09.00 до 18.00, крім суботи, неділі та святкових днів за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 14, к. 35, департамент з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації або можуть бути надіслані на електрону пошту департаменту uklviv@ukr.net з поміткою «На конкурс культурно-мистецьких проектів за кордоном». Про надсилання заяву в електронному форматі просимо повідомити телефоном.

Контактний телефон для довідок: (032) 261-22-27.

Інформація про конкурс розміщується на сайтах обласної державної адміністрації, обласної ради, сторінці департаменту; надсилається структурним підрозділам з питань культури райдержадміністрацій, міст обласного значення, ОТГ, ГО, установам і закладами культури, які здійснюють діяльність в галузі культури.

Реєстрація заяв на участь у конкурсі ведеться в окремому журналі.

Використання та обробка персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Рішення конкурсної комісії про визначення переможців конкурсу та надання їм фінансової підтримки оприлюднюється на сторінці департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації, сайтах обласної державної адміністрації, обласної ради та ЗМІ.

 

ДЛЯ ОТРИМАННЯ  ДЕТАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦї НАТИСНИ НА ПОСИЛАННЯ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь