A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулась навчальна сесія з основ комунікації в межах впровадження ДІ-реформи у Львівській області

Дата: 29.01.2020 15:51
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Від Ходорівської міської ради участь в навчальній сесії взяла начальник служби у справах дітей Ліля Ольшанська.

 ДІ реформа - це ті зміни, які можуть відбутися лише у взаємодії влади, громадськості, представників соціальної сфери, батьків, дітей, медіа та суспільства загалом, тому старший експерт із стратегічних комунікацій Проектного офісу з підтримки ДІ реформи Юлія Чумак акцентувала увагу на ефективності  комунікації, її інструментах та можливостях, також вона представила брендинг реформи, впізнавані кольори та основні повідомлення. Основне - діти повинні жити в сім’ї, а реформа залежить від того як ми про неї говоримо!

 Комунікаційний менеджер Проектного офісу на Львівщині проекту SURGe Софія Крушельницька представила  Концепт комунікаційних принципів та План його реалізації у Львівській області, також закликала почати співпрацю, обмінюватися інформацією на рівні області, комунікувати та будувати діалог окрім того, експерти SURGe готові активно брати участь в усіх інформаційних кампаніях за ініціативи спеціалістів на місцях.

 Керівник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис провів коротку нараду та висловив підтримку колегам із області! Бо ДІ реформа  - це завдання кожного!

 Завідувач сектору з питань реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання Львівської обласної державної адміністрації Михайло Обіход розповів про створену вкладку на сайті ЛОДА , де збиратимуть усю необхідну інформацію по ДІ і така повинна з`явитися на всіх сайтах районів, ОТГ, служб у справах дітей та міст.

 Ця зустріч перша із запланованих по комунікації, адже основна проблема те, що про переваги й перспективи ДІ реформи ще не знають, не говорять правильно та достатньо, а міфи засіли так глибоко, що рішення одне –   комунікувати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь