Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Вебінар з представниками Національної служби здоров’я

Дата: 29.01.2020 10:27
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

 В рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, 28 січня 2020 року, у місті Києві відбувся вебінар з представниками Національної служби здоров’я щодо ключових аспектів запровадження бюджетної програми для оплати медичних послуг та лікарських засобів на заміну медичної субвенції, за рахунок якої утримуються заклади охорони здоров’я, що надають вторинну, третинну, паліативну медичну допомогу.

 У вебінарі брали участь заступник Міністра охорони здоров’я України, Луфер Дмитро, директор Департаменту договірної роботи Національної служби здоров’я України, Віленський Андрій та директор Департаменту замовлення медичних послуг та лікарських засобів, Національної служби здоров’я України, Горошко Альона. Від Ходорівської міської ради приймала участь Мельник Ольга, заступник міського голови.

 Учасниками вебінару було обговорено ключові аспекти Етапу інтеграції (2020) нової системи фінансування охорони здоров’я та актуальні проблемні питання до Національної служби здоров’я  у частині змін, що запроваджуються в охороні здоров’я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень