A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

IV фестиваль «ВЕЛИКА КОЛЯДА ХОДОРІВСЬКОГО КРАЮ» – чудове завершення різдвяних свят!

Дата: 27.01.2020 16:35
Кількість переглядів: 2385

Фото без опису

  Яскравим продовженням різдвяних свят у Ходорівській громаді, після проведеного фестивалю вертепів, став IV фестиваль коляди «ВЕЛИКА КОЛЯДА ХОДОРІВСЬКОГО КРАЮ». Цьогоріч він відбувся 26 січня у храмі Собору Пресвятої Богородиці в с.Бортники Бортниківського старостинського округу. Участь у заході взяли понад двадцять художніх колективів закладів культури з різних куточків Ходорівщини:  тріо бандуристок у складі: С.Готри, М.Павлишин та М.Юрчак (кер.І.Шемечко), тріо бандуристок у складі: Ю.Ратич, М.Ратич та В.Гвоздевич (кер.Н.Краївська) та дитячий вокальний ансамбль «Веселкові барви» (кер. О.Гатала) Ходорівської ДШМ ім.Б.-Ю.Янівського, народна аматорська хорова капела «Мрія» (кер.О.Гатала), народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Діброва» (кер. Б.Катола), народний аматорський дівочий вокальний ансамбль «Ромашка» (кер.У.Левицька) Палацу культури м.Ходорів, В.Шальвіра – соліст НД в с.Рудківці, дует Т. та О. Клапко НД в с.Дев’ятники (кер.Г.Клапко), дует А.Дейнека та М.Гавришкевич НД в с.Калинівка, тріо: М.Горін, І.Горін та С.Готра НД в с.Дуліби, квартет НД в с.Городище (кер.Г.Гамкало), вокальні ансамблі НД в с.Добрівляни (кер.З.Панат), в с.Букавина (кер.М.Дилин), в с.Піддністряни (кер.І.Максимців), народний аматорський вокальний ансамбль народної пісні «Любисток» НД в с.Новосільці (кер.В.Дурицька), народний аматорський фольклорний ансамбль «Барвінок» НД в с.Грусятичі (кер.О.Кресан), народний аматорський фольклорний ансамбль «Юшківчанка» НД в с.Юшківці (кер.А.Медвідь), церковні хори с.Загірочко та с.Бортники. Із Божим благословенням до всіх присутніх звернувся парох місцевого храму  о.Василь Лужецький.

  Із привітальними словами, побажавши всім миру та злагоди в родинах, виступили: секретар Ходорівської міської ради Марія Гавінська, заступник голови Ходорівської міської ради  Ольга Мельник, староста Бортниківського старостинського округу Ольга Гурдя та ведуча дійства – керівник відділу культури Ходорівської ОТГ Христина Добуш.

  Колядки, щедрівки, різдвяні віншування лунали з щирістю та добротою, з радістю та піднесенням, прославляючи народження Ісусика!

Здоров’я всім, і щастя, й радості бажаєм,

Нехай у серці спів дзвенить –

ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь