A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Підводячи підсумки року, «Студії Акорд» є що розказати і є чим поділитися!

Дата: 04.12.2019 16:19
Кількість переглядів: 1535

Фото без опису

 Напередодні новорічних та різдвяних свят саме час підводити підсумки і ділитися досягненнями, які вдалось здобути. Є що розказати і чим поділитися  команді клубу спортивного бального танцю «Студія Акорд»!

 А команда часу не марнувала часу і додала до своєї колекції нові переможні кубки, медалі та тонну корисного досвіду.

 Розпочався їх танцювальний марафон змаганнями WestUkrainian Open, що тривали протягом двох днів, 26 та 27 жовтня у Львові. Натхненні, заряджені та вмотивовані наші спортсмени не могли пропустити і міжнародні змагання «Титули України», які відбувалися 23-24 листопада. Танцювальні пари «Студії Акорд» склали конкуренцію учасникам міжнародних змагань і продемонстрували достойний результат у своїх категоріях. На змаганнях Lviv Winter Cup, які відбулися 30 листопада, особливо хочеться відзначити наших найменших акордівців, які успішно деб’ютували і вперше у своєму танцювальному житті взяли участь в такому серйозному заході. Хоча найменшим з них всього 4 роки, вони уже впевнено йдуть до своєї мети. Новим досвідом для клубу стала участь у змаганнях Lithuanian Open Championship 2019 у м.Вільнюс. В той час як у Львові точилася боротьба за пядестал на Зимовому Кубку, танцювальні пари у складі Святослава Берника – Софії Краївської і Олексадра та Софії Покотицьких випробовували свої сили у Литві. Як зазначив тренер Борис Маслій:«Участь у будь-яких змаганнях є важливою для професійного розвитку пари, проте з’являється у стократ більше мотивації, коли є можливість на власні очі побачити найкращих у своїй справі. В рамках Lithuanian Open Championship відбувався Чемпіонат світу зі спортивного бального танцю, і уявіть, який заряд сили і натхнення ми отримали під час виступів справжніх зірок бального світу, адже їхня технічність і самопрезентація – це справжнє мистецтво, і це те, до чого прагне наша команда. Між іншим, насолодитися дійством і підтримати своїх кумирів прийшло 15 000 людей!»

 Ходорівська міська рада вітає учасників, тренерів та батьків та бажає професійних  злетів на такій цікавій творчій ниві!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь