A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Дві візитації в листопаді відбулися в селі Молотів

Дата: 03.12.2019 10:56
Кількість переглядів: 1903

Фото без опису

В листопаді відбулося дві візитації до села Молотів Бортниківського старостинського округу.

Першою  відбулась візитація священиків Стрийської Єпархії церкви Преображення Господнього в селі Молотів, де парохом є Левко Ференц. В ній взяли участь о.Роман, о.Олег, о.Юрій Ходорівського деканату та декан о.Мар'ян Черепанич.

Після закінчення літургії отці Роман та Юрій провели бесіду з мирянами церкви, яка пройшла у щирій,теплій атмосфері. Священики були вражені красою церкви, її архітектурним вирішенням. Прекрасними художніми розписами, вишивками, хором, який так задушевно, гармонійно співає, прославляючи Всевишнього. Візитація отців завершилась молебнем до Пречистої Діви Марії у Букавинській каплиці святої Трійці.

Під час другої візитації  цю ж церкву разом із священиками відвідав Владика Стрийської Єпархії Тарас Сеньків. Парафіяни зустрічали його хлібом-сіллю. Мав честь вітати єпископа о.Левко Ференц, дівчата – десятикласниці І.Камінська, І.Озарків, Т.Дмитрів та Ю.Богун.

Єпископ та священики Стрийської Єпархії, а також декан з Ходорова о.Мар'ян Черепанич при вівтарі Служби божої. У своїй мудрій, Богом натхненній проповіді Т.Сеньків наголосив на єдності християнської спільноти та єдності нашого народу. Кожен християнин не має залишитись у собі, а відчувати болі своїх ближніх. Ніякі соціальні мережі, надсучасні мас-медіа не замінять живого Божого слова, яке виведе кожну людину з пустелі гріхів, із прірви аморальності. У наш час є надто важливими духовні цінності: любов до ближнього, милосердя, справедливість, бажання шукати світло Божої істини. «Церква – це та інституція, яка формує основу духовності суспільства», - натхненно говорить Владика.

Після цього букавинці у своїй каплиці теж радо стрічали єпископа піснями «Зійшла зоря», «За все тобі я дякую». Молебень до Пресвятого Серця Ісуса поєднав усіх у міцну християнську родину. На думку Л.Ференца, архієрейське благословення Преосвященного Владики защедриться плодами добрих чеснот у серцях людей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь