A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

До уваги пільговиків!

Дата: 15.11.2019 10:55
Кількість переглядів: 1475

Фото без опису

 Згідно з Постановою КМУ №373 від 17 квітня 2019  з  01 жовтня цього року Кабінетом Міністрів України введено у дію механізм надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який передбачає паралельне функціонування двох систем надання пільг у грошовій формі –безготівкової і готівкової .

 Пільги не скасовуються. Вони з 01 жовтня 2019 року  автоматично переведені в грошову безготівкову форму.

 Пільги у безготівковій формі призначені усім пільговикам в автоматичному режимі через Ощадбанк. Для цього АТ “Ощадбанк” веде  у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. Щомісяця до 18 числа «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на надавачів комунальних послуг та надсилатиме одержувачу пільг СМС-повідомлення про стан розрахунків за послуги . Зазначену інформацію громадяни також можуть отримати на офіційному сайті банку https://www.oschadbank.ua  в кабінеті пільговиків, або в Контакт-центрі Ощадбанку за телефоном 0 800 21 08 00 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України).

 Для того, щоб зайти у персональний кабінет «Ощадбанку», потрібно:

 Зайти на сайт «Ощадбанку»
Справа вверху обрати «Інші розділи»
Далі – обрати «Безготівкова монетизація»
Заповнити вхідні дані
Натиснути «увійти вперше»

  • Пільги у готівковій формі призначатимуться усім бажаючим пільговикам на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення до 15 травня(на неопалювальний сезон) та до 15 жовтня (на опалювальний сезон).
  • У разі наявності простроченої понад місяць заборгованості з оплати комунальних послуг, сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.), виплата пільги з наступного місяця буде здійснюватися у безготівковій формі.
  • При цьому незмінним залишається зобов’язання пільговика щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги, перерахованої надавачам житлово-комунальних послуг або виплаченої готівкою.

 Таким чином, кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, які зможуть зняти їх з власного рахунку у будь-який час. Квитанція в свою чергу буде приходити із зазначенням повної суми оплати, а кошти, котрі передбачені Вам як пільга – надсилатись на Ваш особистий рахунок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь