A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Міський голова Олег Коцовський  відстоює інтереси громади в Києві на мирній акції

Дата: 30.10.2019 16:10
Кількість переглядів: 2967

 

Фото без описуМіські голови міст - члени Львівського регіонального відділення Асоціації міст України 22 жовтня 2019 року прийняли рішення на засіданні Львівської регіональної платформи з політичного діалогу проводити акцію посадових осіб органів місцевого самоврядування з вимогами до Уряду України щодо підтримки Законопроекту №2231 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні пального та частини акцизного податку з ввезеного на митну територію України пального до місцевих бюджетів у 2020 році), щодо розблокування коштів та переведення їх у перехідні на 2020 рік, виділених згідно Розпорядження КМУ № 500-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», та щодо децентралізаційної реформи, яка без фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування не потрібна.

Акція посадових осіб органів місцевого самоврядування з вимогами до Уряду України тривала сьогодні  30 жовтня з 10.00 год.  до 16.00 год. за адресою м. Київ, вул. Грушевського, 12.

Серед учасників акції голова Ходорівської ОТГ Олег Коцовський, який  заявив про те, що всі міські голови відповідальні за громади і достойно несуть цю відповідальність, але зараз повна неясність у всіх галузях роботи у міській раді. Ситуація дуже складна може бути і в наступному бюджетному році, якщо  до бюджету не буде поступлень з акцизу, то Ходорівська ОТГ не доотримає до дохідної частини до 2 мільйонів гривень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь