A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Більше 100 рішень прийнято на сесії міської ради

Дата: 21.10.2019 22:19
Кількість переглядів: 1258

Фото без опису17 жовтня 2019  рокупід головуванням міського голови Олега КоцовськоговідбуласяХХХІІІ  сесія VIII-го   скликанняХОДОРІВСЬКОЇ  МІСЬКОЇ  РАДИ. Участь в засіданні взяли 19 депутатів міської ради.

Більшість питань стосувалися бюджету та землі.

Зокрема, серед основних бюджетних  питань це питання про виконання Ходорівського міського бюджету за 9 місяців 2019 року. Бюджет по доходах загального фонду виконано на 102,92%  (доходи загального фонду– 53 млн.1тис. 900грн., спеціального фонду – 2млн. 104тис.грн.).  Видатки загального фонду становлять – 105млн. 635 тис. 700 грн. (93,17% до планових призначень), а спеціального - 15 млн. 86 тис. 800грн. (69,54% до планових призначень). Депутати внесли зміни до показників міського бюджету, а саме: передбачено кошти на видатки: 77,2 тис. грн. для поточних робіт по розчищенню колектора дощових вод верхньої частини вулиці Шевченка; 216,1 тис.грн. - будівництво вуличного освітлення в селах Кам'яне та Піддністряни; 120 тис.грн. -  матеріальна допомога на виготовлення надгробного пам’ятника воїну АТО М.Березці; 10 тис. грн. - придбання шкільного приладдя дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах; 60 тис.грн. - матеріальна допомога для ремонту житлового будинку у селі Грусятичі багатодітній родині, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Виділено кошти для субвенцій іншим бюджетам (30 тис.грн. - пожежно-рятувальній частині; 550 тис.грн. - співфінансування на придбання шкільного автобуса; 100 тис.грн. – для придбання інсуліну жителям Ходорівської ОТГ, хворих на цукровий діабет). Розглянуто звіт про результати державного фінансового аудиту бюджету Ходорівської ОТГ за 2017-2019 роки.

Також депутати затвердили Програму «Соціальна підтримка сімей з дітьми в складних життєвих обставинах», внесли зміни до Положення про старосту старостинського округу в частині здійснення нотаріальних дій та реєстрації актів цивільного стану та внесли зміни до структури та чисельності міської ради – ввели одну посаду адміністратора ЦНАПу.

Вже традиційно найбільше питань земельних . З них про надання дозволів на розробку технічних документацій   щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, садівництва, обслуговування житлових  будинків та про затвердження вже розроблених на підставі наданих раніше дозволів. Затверджено звіт  про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. Надано дозволи на розроблення детального плану території та затверджено детальні  плани територій в селах  Загірочко, Вербиця та Девятники.

Депутати одностайно разом з міським головою проголосували про підтримку заяв Львівської обласної ради щодо недопущення капітуляції України в російсько-українській війні   та щодо неприпустимості відведення сил і засобів Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових правоохоронних органів спеціального призначення, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, розвідувальних органів України від меж тимчасово окупованих територій у Донецькій і Луганській областях.

У різному слухали колективне звернення мешканців сіл Вибранівка, Бринці - Церковні, Бринці - Загірні , Чижичі та Борусів щодо сприяння  у ремонті дороги, що знаходиться у жахливому стані та несе небезпеку мешканцям, які нею користуються. Дане звернення підтримано та рішенням сесії міської ради скеровано до розгляду та вирішення до Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь