A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Яка користь для громади від реформи деінституціалізації? Про це обговорили в Ходорівській ОТГ.

Дата: 05.08.2019 17:55
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Нова реформа, нові проблеми, нові підходи до вирішення проблем… А яка користь для громади від реформи деінституціалізаці? Про це активно говорили на круглому столі в Ходорівській громаді за сприяння   Львівської освітньої фундації.

Львівська освітня фундація продовжує польові дослідження потреб у соціальних послугах, в рамках проекту: "Впровадження реформи деінституціалізації в ОТГ Львівщини". Вже з 1 січня 2020 року вступає в силу новий Закон про соціальні послуги. Громади активно розвиваються і частина базових соціальних послуг вже є. Спільними зусиллями, в тому числі, через організацію круглих столів, ОТГ будуть вчасно підготовлені і обізнані.

Тема нова та дуже цікава, тому участь в круглому столі взяли представники влади: секретар ради Марія Гавінська, старости старостинських округів; о. Андрій Чмир, представники галузі освіти, медицини, культури, соціальних служб Ходорівської ОТГ.

На засіданні круглого столу представники ОТГ обговорювали проблеми та виявляли найбільш нагальну послугу, якої не вистачає на місцях; шукали  ресурси для того, щоб її впровадити.

Круглий стіл є можливістю діалогу усіх зацікавлених для обговорення тих проблем, з якими у повсякденній роботі зіштовхується громада на шляху реалізації прав дітей та їхніх батьків. «Львівська освітня фундація» ознайомила учасників заходу з принципами реформи,  дослідження потреб громади у соціальних послугах та можливість  взяти участь у конкурсі на отримання гранту для створення соціальної послуги для дітей та сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь