A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Єдиний в Україні музей імені Слави Стецько тепер у комунальній власності Ходорівської ОТГ

Дата: 25.07.2019 16:49
Кількість переглядів: 1192

 З метою належного утримання Народного музею імені Слави Стецько в селі Юшківці та у відповідності до Закону України «Про музеї та музейну справу» депутати міської ради вирішили прийняти в комунальну власність Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади Народний музей імені Слави Стецько в с.Юшківці .

 Музей знаходиться в приміщенні колишньої  школи загальною площею 124,4 м2,  яка розташована в с.Юшківці, вулиця Слави Стецько (колишня Шкільна),1. Дане приміщення передано  на баланс відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

 Відділ зобов’язано також  прийняти на баланс фонди музею загальною кількістю 1570 одиниць збереження, відповідно до уніфікованого паспорту музею.

 На даний час рішенням сесії міської ради затверджено Положення про Народний музей. Відповідно до даного положення основними завданнями Музею є: охорона, збереження, комплектування, наукова систематизація, вивчення і використання з науково-дослідницькою та навчально-освітньою метою рухомих пам’яток, музейних колекцій, об’єктів, які мають історичну, наукову і меморіальну цінність та інших об’єктів матеріальної і духовної культури.

 Фінансування Музею здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади. Фінансування закладу може здійснюватися також за рахунок додаткових джерел фінансування, не заборонених законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь