Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівську громаду відвідали представники майбутньої Жовківської ОТГ

Дата: 22.07.2019 09:54
Кількість переглядів: 798

Фото без опису

18 липня до Ходорова завітала делегація, до складу якої входили представники  місцевого самоврядування Жовківського району. Візит був ознайомчий і  навчальний. Адже гостей цікавили питання про переваги та ризики створення великих міських ОТГ.

Зустріч   провели Марія Гавінська, в.о. міського голови та Ярослав Костур, заступник міського голови. Під час візиту начальник ЦНАП Тарас Волошин ознайомив присутніх  з роботою центру. Гості побували в Палаці культури , були в захопленні від архітектурної  краси церкви свв..Володимира та Ольги.

Найбільше питань виникало про організацію роботи в громаді первинної та вторинної ланки медицини. Огляд приміщень та надання вичерпних відповідей на всі питання провели Людмила Добуш, головний лікар Ходорівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та Степан Осадчук, лікар-анестезіолог Ходорівської міської лікарні.

Про співпрацю з старостами  дуже цікаво та змістовно розповіли старости  Вербицького та Вибранівського старостинських  округів  Юрій Добуш та Роман Зошій.

І, як завжди, прощаючись домовилися з новими друзями про співпрацю щодо обміну досвідом в питаннях створення та діяльності ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень