A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Церква Володимира і Ольги у фіналі міжнародного будівельного конкурсу

Дата: 16.07.2019 08:56
Кількість переглядів: 3104

Фото без опису

 Зовсім скоро відбудеться перша річниця з дня освячення новозбудованого храму свв.Володимира і Ольги у Ходорові. Весь цей час не вщухають обговорення стосовно його вигляду. Беззаперечним є одне – вигляд новозведеної споруди нікого не залишає байдужим. 

 Щоб про красу та оригінальність нового храму дізнались за межами України Ходорівська міська рада подала проект церкви на Міжнародний будівельний конкурс «Модернізація року - Європейська нагорода» і його стала фіналістом. 

 «Модернізація року – Європейська нагорода» – це масштабний будівельний Європейський конкурс мета якого нагородження найкращих модернізацій та новобудов року, а також їх підтримка та просування.

 У конкурсі беруть участь замки, церкви, мости, колії, озеленені території, готелі, житлово-комунальні підприємства, промислові споруди, дороги та автостради, об’єкти урбаністичного простору, об’єкти під відкритим небом, інженерні споруди, екологічні споруди, культурно-спортивні оздоровчі та рекреаційні об’єкти, фасади та термореновації, які завершені за останні три роки до 2019 року. 

 Цього року від України представлено 55 об’єктів, три зяких, в тому числі і наша церква, номіновані до урочистого фіналу, який відбудеться 5 вересня у Королівському замку у Варшаві. В липні журі відвідає об’єкти, які вийшли у фінал. Переможець конкурсу отримає золоту статуетку «EuropeanAward», міжнародне визнання та публікації у міжнародному будівельному журналі «Romdom» та українському – «Будівельний».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь